Δευτέρα, 30 Ιανουάριος 2017 16:02

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΑΡΑΛΙΑΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΛ. 0-0: Στοπ στην "Μπάρτσα" από τους φοβερούς εκτός έδρας "ερυθρόλευκους"

Γράφτηκε από τον

Τις φοβερές εκτός έδρας επιδόσεις του συνέχισε ο Ολυμπιακός Καλαμάτας που απέσπασε ισοπαλία 0-0 από την Αναγέννηση Παραλίας στο γήπεδο του Κορδία. 

Ετσι διέκοψε το νικηφόρο σερί της "Μπάρτσα" και την έριξε από τη δεύτερη θέση, που είναι πλέον μόνος ο Πανθουριακός. Αυτός ήταν ο 12ος βαθμός στα εκτός έδρας παιχνίδια για την ομάδα του Λάκη Σπάλα (μόλις 5 έχει εντός) που έχει απολογισμό 3 νίκες και 3 ισοπαλίες σε 9 ματς! 

Ο προχθεσινός αγώνας δεν είχε πολλές φάσεις, με την Αναγέννηση να έχει την υπεροχή και ορισμένες καλές στιγμές και τον Ολυμπιακό να παίζει αμυντικά κλείνοντας τους χώρους.

Στο 31' το δυνατό σουτ του Κορομηλά απέκρουσε δύσκολα ο Λυμπερόπουλος.

Στο 44' μετά από κόρνερ του Δασκαλάκη ο Αργυρόπουλος έπιασε την κεφαλιά που έφυγε άουτ.

Νέα καλή στιγμή για την ομάδα του Αντώνη Μαυρέα στο 60' με το σουτ του Μάρη να μην βρίσκει στόχο. 

Μετά το 65' οι φιλοξενούμενοι βγήκαν μπροστά και είχαν ορισμένες καλές στιγμές, μετά την είσοδο του Μαρούδα και με τον Πουλάκο να είναι θετικός στο ντεμπούτο του.

Στο 68' ο Πουλάκος έπαιξε το 1-2 με τον Τζίφα, όμως προτού πλασάρει ο Λίβας απέκρουσε, ενώ στο 87' ο Μαρούδας νικήθηκε από τον Λίβα σε κοντινό σουτ.

Το ματς σφύριξε ο Πλακογιάννης, με βοηθούς τον Τσίρμπα και την Τσουκάλη.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΑΡΑΛΙΑΣ: Λίβας, Γερμάνης, Μάρης (75' Μπαλαλάς), Βεργόπουλος, Δουρούμης, Τριανταφυλλάκης, Αργυρόπουλος, Μουλιάτος (87' Πετράκος), Κορομηλάς, Τρίψας, Δασκαλάκης.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Λυμπερόπουλος, Κολιός, Πολυμενέας, Στ. Μπάλλας, Φέστας, Πουλάκος (90' Κοστρίβας), Ηλιόπουλος, Τζίφας, Μπέρμπερι, Τσαναλίας, Αναγνωστόπουλος (55' Μαρούδας).