Παρασκευή, 03 Φεβρουάριος 2017 12:34

"Έφυγε" από τη ζωή ο Μίλτος Παπαποστόλου

Γράφτηκε από τον
"Έφυγε" από τη ζωή ο Μίλτος Παπαποστόλου

Μαύρη μέρα για την ΑΕΚ καθώς μέσα σε λίγες ώρες έφυγαν από τη ζωή ο Μίλτος Παπαποστόλου και ο Γιώργος Πετρίδης με την "κιτρινόμαυρη" ΠΑΕ να θρηνεί για τον χαμό και των δυο παλαίμαχων ποδοσφαιριστών της.

Ανακοίνωση εξέδωσε η ΑΕΚ για την  απώλεια του Μίλτου Παπαποστόλου, που είχε διατελέσει ποδοσφαιριστής και προπονητής της.

Ο Μίλτος Παπαποστόλου είχε κατακτήσει πρωτάθλημα ως ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ, ενώ είχε καθίσει για 1,5 χρόνο και στον κιτρινόμαυρο πάγκο. Και η σημερινή (2/2) ήταν πλήγμα για την οικογένεια της Ένωσης. Άλλωστε και ο γιος του, Ντίνος, είχε διατελέσει για περισσότερα από πέντε χρόνια, στέλεχος του ποδοσφαιρικού τμήματος της ΑΕΚ.

Γι' αυτό και η ΠΑΕ εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία εκφράζει την θλίψη της, για την απώλεια του Παπαποστόλου, που «έφυγε» σε ηλικία 82 ετών.

"Μία από τις μεγάλες μορφές στην ιστορία της ΑΕΚ έφυγε σήμερα από τη ζωή και η «κιτρινόμαυρη» οικογένεια θρηνεί την απώλειά του.

Ο Μίλτος Παπαποστόλου, γεννημένος το 1935 στην Ομβριακή Φθιώτιδας, αγωνίστηκε με τη φανέλα της ομάδας μας για έξι σεζόν (1959-65), υπήρξε μέλος της πρωταθλήτριας ομάδας του 1963, ενώ διετέλεσε για ενάμισι χρόνο προπονητής της ΑΕΚ από τα μέσα της περιόδου 1979-80 μέχρι και την ολοκλήρωση της περιόδου 1980-81 σε συνολικά 43 αγώνες πρωταθλήματος.

Διετέλεσε για τέσσερα χρόνια προπονητής της Εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου και επί σειρά ετών πρόεδρος του Συνδέσμου των Ελλήνων προπονητών ποδοσφαίρου.

Σύσσωμη η κιτρινόμαυρη οικογένεια, διοίκηση, παλαίμαχοι, ποδοσφαιρικό τμήμα του συλλόγου εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος και στον γιο του, Ντίνο, που διετέλεσε στέλεχος του ποδοσφαιρικού τμήματος της ΑΕΚ".

Σκοτώθηκε σε τροχαίο ο Γιώργος Πετρίδης 

Λίγες ώρες μετά τον χαμό του Μίλτου Παπαστόλου στην ΑΕΚ ενημερώθηκαν και για τον χαμό του Γιώργου Πετρίδη σε τροχαίο δυστύχημα με τους "κιτρινόμαυρους" να βγάζουν και νέα ανακοίνωση στην οποία ανέφεραν:

"Η οικογένεια της ΑΕΚ πενθεί και δεύτερη τεράστια απώλεια μέσα σε λίγες ώρες, αφού πριν από λίγο έφυγε από τη ζωή σε τροχαίο δυστύχημα ο Γιώργος Πετρίδης, συμπαίκτης του Μίλτου Παπαποστόλου στην πρωταθλήτρια ομάδα του 1963.

Ο Γιώργος Πετρίδης, γεννημένος στους Αμπελόκηπους στις 10 Φεβρουαρίου 1938, ήρθε στην ΑΕΚ από το Πέρα Κλουμπ το 1957 και αγωνίστηκε στην ομάδα μας μέχρι το 1965.

Διετέλεσε συνεργάτης του Τόζα Βεσελίνοβιτς στον πάγκο της ΑΕΚ την περίοδο 1987-88 και στη συνέχεια υπήρξε μέλος του τεχνικού τιμ των «κιτρινόμαυρων» υποδομών.

Η οικογένεια της ΑΕΚ συλλυπείται θερμά την οικογένεια του Γιώργου Πετρίδη, ο οποίος αποτέλεσε μία από τις σημαντικές ποδοσφαιρικές μορφές στην ιστορική διαδρομή του συλλόγου μας. Θα τον θυμόμαστε για πάντα".

Πηγή: www.sport24.gr