Τρίτη, 07 Φεβρουάριος 2017 12:08

Πιο κοντά στον τίτλο η "Μαύρη Θύελλα"

Γράφτηκε από τον

 

Ακόμη πιο κοντά στον τίτλο στην Α' τοπική βρέθηκε η Καλαμάτα μετά τα παιχνίδια της 18ης αγωνιστικής.

Και αυτό γιατί η εύκολη εκτός έδρας νίκη επί του Απόλλωνα Καλαμάτας με 4-0 την έφερε στο +7 από τον δεύτερο Πανθουριακό, ο οποίος έφερε ισοπαλία με τον Πάμισο και πλέον ισοβαθμεί στην 2η θέση με την Αναγέννηση. 

Ηταν η τέταρτη σερί νίκη για την ομάδα της Καλαμάτας που μετά την ήττα από τον Πανθουριακό - την πρώτη και μοναδική για φέτος μέχρι τώρα - δείχνει βελτιωμένο πρόσωπο και διάθεση να μην αφήσει κανένα να αμφισβητήσει την πρώτη θέση της στο πρωτάθλημα.

Τέσσερις νίκες και 18 γκολ στα τελευταία ματς!

Είναι χαρακτηριστικό ότι στα τέσσερα νικηφόρα τελευταία ματς έχει πετύχει 18 γκολ και έχει δεχθεί ένα (6-0 την Ανδρούσα, 4-1 τον Τέλλο Άγρα και 4-0 την Κυπαρισσία και τον Απόλλωνα). 

Από την άλλη, ο… καταιγισμός τερμάτων στα τελευταία ματς συνδυάζεται και με το φορμάρισμα του Βασίλη Αθανασόπουλου ο οποίος ο οποίος πέτυχε και τα τέσσερα γκολ κόντρα στον Απόλλωνα ενώ έχει σημειώσει 6 γκολ στα τελευταία δύο ματς και έφτασε τα 10 στο πρωτάθλημα. 

 

Η συνέχεια περιλαμβάνει το εντός έδρας παιχνίδι με την ΑΕ Αβία που θα γίνει την Κυριακή στο γήπεδο του Μεσσηνιακού, όπου η Καλαμάτα θα στοχεύσει σε μια ακόμη νίκη.