Τετάρτη, 08 Φεβρουάριος 2017 12:43

ΠΑΜΙΣΟΣ: "Κρατάμε την εμφάνιση με Πανθουριακό", λέει ο Μαντζούνης

Γράφτηκε από τον

Ο Πάμισος σταμάτησε την Κυριακή το νικηφόρο σερί του Πανθουριακού, αλλά το 1-1 αφήνει γλυκόπικρη γεύση με δεδομένο ότι η ομάδα της Μεσσήνης προηγήθηκε στο 25' και κρατούσε μέχρι το 88' τη νίκη.

Σ' ένα ματς που έπαιξε μάλιστα χωρίς τον πρώτο της σκόρερ Βαγγέλη Λαθύρη και απέναντι στην καλύτερη επίθεση της Α' τοπικής (49 γκολ).

"Παίξαμε με μια καλή και ποιοτική ομάδα, που προερχόταν από συνεχόμενες και μεγάλες νίκες. Μας αφήνει πίκρα η ισοπαλία με τον τρόπο που ήρθε. Με βάση όμως την αξία του αντιπάλου, μπορώ να πω ότι ήταν θετικό αποτέλεσμα", η αποτίμηση του Αλέξη Μαντζούνη για το προχθεσινό ντέρμπι. 

"Τα παιδιά πήραν άριστα στην τακτική προσέγγιση"

Ο προπονητής του Παμίσου απονείμει στη συνέχεια τα εύσημα στους παίκτες του: "Τα παιδιά πήραν άριστα στην τακτική προσέγγιση του αγώνα. Εβγαλαν ψυχή, πάθος και κρατάμε αυτή την εμφάνιση. Θέλουμε να συνεχίσουμε έτσι και να συνδυάσουμε τις καλές εμφανίσεις με νίκες".

 

Ο Πάμισος προετοιμάζεται πλέον για το νέο εντός έδρας ματς με αντίπαλο τον Τέλλο Αγρα, στο οποίο επιστρέφει και ο Λαθύρης που εξέτισε την ποινή του.