Παρασκευή, 10 Φεβρουάριος 2017 12:56

"ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ": Τρεις επιστροφές την Κυριακή με Αβία

Γράφτηκε από τον
"ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ": Τρεις επιστροφές την Κυριακή με Αβία

Συνέχεια στο νικηφόρο σερί των τεσσάρων τελευταίων αγωνιστικών θα προσπαθήσει να δώσει την Κυριακή η Καλαμάτα η οποία θα υποδεχθεί στο γήπεδο του Μεσσηνιακού (3 μ.μ.) την ΑΕ Αβίας στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής. 

Οι «μελανόλευκοι» είναι στην κορυφή της Α' τοπικής, εφτά βαθμούς μπροστά από Πανθουριακό και Αναγέννηση. Παράλληλα, προέρχονται από καλές εμφανίσεις και εύκολες νίκες, μετρώντας μάλιστα 18 γκολ στα τέσσερα τελευταία ματς. 

Την Κυριακή μάλιστα θα παίξουν μετά από καιρό χωρίς απουσίες, καθώς στην διάθεση των Ελβιο Μάνα και Τάσου Χατζηαγγελή θα είναι και οι Χρήστος Καλαντζής, Άγγελος Σαραντόπουλος και Ηλίας Μερκούρης που έλειπαν από το προηγούμενο ματς με τον Απόλλωνα. Έτοιμος είναι και ο Βασίλης Αθανασόπουλος που ξεπέρασε ένα μικροτραυματισμό και έτσι η Καλαμάτα θα αγωνιστεί πάνοπλη την Κυριακή. 

Χατζηαγγελής: "Πάμε καλά, να συνεχίσουμε έτσι"

Το ματς απέναντι στην προτελευταία ομάδας της βαθμολογίας η Καλαμάτα θα προσπαθήσει να συνδυάσει εύκολη νίκη με καλή εμφάνιση με τον Τάσο Χαζηαγγελή να τονίζει: "Μπορεί να φαίνεται εύκολο ματς, αλλά όλα τα παιχνίδια θέλουν προσοχή. Πρέπει να σέβεσαι τον αντίπαλο και το κάθε ματς για το κάνεις εσύ εύκολο με την απόδοση σου. Το τελευταίο διάστημα η ομάδα πάει καλά, παίζοντας καλό ποδόσφαιρο και κερδίζοντας τα παιχνίδια. Παίζει ρόλο το ότι όσο περνά ο καιρός η ομάδα αποκτά καλύτερη χημεία. Πρέπει όμως να συνεχίσουμε έτσι καθώς έχουμε μεν ένα προβάδισμα αλλά το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο ακόμη", κατέληξε ο έμπειρος τεχνικός».