Τρίτη, 22 Οκτώβριος 2013 19:57

Η Καλαμάτα νίκησε τη Σπάρτη στο ομαδικό τουρνουά μπιλιάρδου

Γράφτηκε από τον

Με νικήτρια την ομάδα της Καλαμάτας ολοκληρώθηκε την Κυριακή το βράδυ το ομαδικό τουρνουά μπιλιάρδου 9μπαλο και 10μπαλο, που διεξήχθη στο "TOP Club Billiards".
Σε συνολικά 13 αναμετρήσεις ανάμεσα στο "TOP Club Billiards" της Καλαμάτας και το "Billiards Town" της Σπάρτης, ο σύλλογος της Καλαμάτας επικράτησε με 13-1 και κατέκτησε το τουρνουά.
Με την ομάδα της Καλαμάτας αγωνίστηκαν οι Δημήτρης Κεράνης, Θανάσης Κριαράς, Νίκος Φερέτος, Κώστας Σιγαλός, Δημήτρης Χριστόπουλος, Ιωήλ Ιωάννου Αλέξης Κάρβελης και Γιώργος Σωτηράκος.
Με την ομάδα της Σπάρτης αγωνίστηκαν οι Λεωνίδας Χατζηχριστοδούλου, Παναγιώτης Ξυπολητέας, Νίκωνας Μιχαλόπουλος, Παναγιώτης Κορίνης, Δημήτρης Λυραντζής, Παναγιώτης, Κανελλάκος, Γιάννης Πασιαλής και Χρήστος Σανιδάς.
Οι αγώνες διεξήχθησαν στην αίθουσα του "TOP Club", που είναι από τις καλύτερες στην Καλαμάτα για την πραγματοποίηση τέτοιων αγώνων. Ξεκίνησαν την Κυριακή λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι και ολοκληρώθηκαν γύρω στις 9 το βράδυ της ίδιας ημέρας.
Ηταν ο πρώτος ομαδικός αγώνας ανάμεσα στο "TOP Club Billiards" της Καλαμάτας και το "Billiards Town" της Σπάρτης και οι υπεύθυνοι των δύο συλλόγων θέλουν να τον καθιερώσουν. Αλλωστε όπως μας είπε και ο Γιώργος Σωτηράκος, ένας από τους αθλητές του Καλαματιανού συλλόγου «με τη Σπάρτη έχουμε πολύ καλές σχέσεις και υπάρχει άψογη συνεργασία», ενώ για τους αγώνες ανέφερε πως «ήταν μια σειρά αγώνων και τον τίτλο κατέκτησε η ομάδα που πέτυχε τις περισσότερες νίκες. Είχαν προγραμματιστεί να διεξαχθούν 25 αγώνες και η ομάδα που θα κέρδισε θα έπρεπε να πετύχει 13 νίκες. Τα κατάφερε η Καλαμάτα με σκορ 13-1».
Το επόμενο τουρνουά θα διεξαχθεί στη Σπάρτη στην αίθουσα του "Billiards Town" και η ακριβής ημερομηνία θα γνωστοποιηθεί σύντομα.