Δευτέρα, 13 Φεβρουάριος 2017 13:55

ΠΑΜΙΣΟΣ - ΤΕΛΛΟΣ ΑΓΡΑΣ 3-0: Πήρε το τρίποντο στο... ρελαντί

Γράφτηκε από τον

Την έκτη εντός έδρας νίκη του σε εννέα ματς πήρε χθες ο Πάμισος που επικράτησε εύκολα με 3-0 του Τέλλου Αγρα.

Οι νησιώτες πέτυχαν δύο γκολ στο πρώτο μέρος με τους Ηλιόπουλο και Λαθύρη και ένα νωρίς στο δεύτερο με τον Κατσιβαρδέα, φτάνοντας άνετα στο τρίποντο, που τους διατηρεί στην 4η θέση της βαθμολογίας.

Για την ομάδα των Γαργαλιάνων το ματς ήταν εξ' αρχής δύσκολο και φάνηκε και στην πράξη πως το συγκρότημα του Σπύρου Τσίκινη δεν μπορούσε να βάλει δύσκολα στον Πάμισο μέσα στη Μεσσήνη.

Κομβικό σημείο πάντως στο ματς ήταν το γκολ του Λαθύρη ακριβώς στο 45' (έκανε το 2-0), γιατί αν έληγε το ημίχρονο με 1-0, οι "ερυθρόλευκοι" θα μπορούσαν να διεκδικήσουν κάτι καλύτερο από το ματς.

Σκόρερ οι Ηλιόπουλος, Λαθύρης στο πρώτο μέρος 

Στο 11' ο Λαθύρης έκανε κούρσα από δεξιά και σέρβιρε για τον Ηλιόπουλο που έκανε κίνηση φορ και με κοντινό πλασέ άνοιξε το σκορ (1-0).

Οι νησιώτες είχαν την υπεροχή, χωρίς να βρίσκονται τα ατού τους σε σπουδαία μέρα και οι φιλοξενούμενοι με αμυντική τακτική ήταν μέσα στο παιχνίδι.

Στο 30' το σουτ του Μπίσα έφυγε ψηλά άουτ.

Στο 39' σημειώθηκε η μοναδική φάση της ομάδας των Γαργαλιάνων στο ματς όταν ο Ανεστόπουλος εκτέλεσε ένα φάουλ και ο Τζωρτζίνης πήρε την κεφαλιά, όμως ο Τρακάκης μπλόκαρε.

Δύο λεπτά αργότερα το μακρινό σουτ του Δημητρακόπουλου δεν βρήκε για λίγο στόχο.

Με την εκπνοή όμως του ημιχρόνου στο 45' ο Μπίσα βρήκε μέσα στην περιοχή τον Λαθύρη και εκείνος με συρτό σουτ έγραψε το 2-0.

Στο δεύτερο μέρος οι "πράσινοι" μπήκαν δυνατά, με τον Αγρα να έχει αποδεχτεί πως θα φύγει με άδεια χέρια για ένα ακόμη εκτός έδρας παιχνίδι.

Εκπληκτικό γκολ από Κατσιβαρδέα στο 56' 

Στο 56' ο κορυφαίος του αγώνα Θοδωρής Κατσιβαρδέας με φοβερό σουτ από τα 20 μέτρα έστειλε την μπάλα στο δεξί "Γ" (3-0), πετυχαίνοντας το πιο όμορφο γκολ της αναμέτρησης.

Στη συνέχεια ο ρυθμός έπεσε με τους νησιώτες να κυριαρχούν απόλυρα και να έχουν μια ακόμη καλή στιγμή στο 65' όταν ο Μωράκης σούταρε άουτ ύστερα από κόρνερ του Μπίσα.

Από εκείνο το σημείο μέχρι το φινάλε άπαντες περιμέναν το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή Πλακογιάννη, ο οποίος είχε ένα εύκολο απόγευμα, όπως και οι βοηθοί του, ο Γεωργαντάς και η Τσαούση.

ΠΑΜΙΣΟΣ: Τρακάκης, Αριστομενόπουλος (59' Δρογγίτης), Μπερερής, Φιλόπουλος, Μωράκης (76' Χαρλέπας), Δημητρακόπουλος, Ηλιόπουλος (46' Καραπετιάν), Λαθύρης, Μπίσα, Κατσιβαρδέας, Παπαδόπουλος.

ΤΕΛΛΟΣ ΑΓΡΑΣ: Λαμπίρης, Γεωργόπουλος (80' Αναστασόπουλος), Τζωρτζίνης, Τσίμπιτσης (73' λ. τρ. Λ.Ν. Ανδρώνης), Πότσης, Λ.Χ. Ανδρώνης, Μπουντάς, Μπούμπα, Εμμανουήλ (55' Κοντογόνης), Διακουμής, Ανεστόπουλος.