Τρίτη, 14 Φεβρουαρίου 2017 18:14

Εκοψαν πίτα οι παλαίμαχοι του Μεσσηνιακού

Γράφτηκε από τον

Την πίτα τους έκοψαν την Παρασκευή το βράδυ οι παλαίμαχοι του Μεσσηνιακού στην ταβέρνα «Κουκούτση».

Η εκδήλωση έγινε σε οικογενειακό κλίμα με μια ιστορική σημαία του Μεσσηνιακού από το 1926 με σήμα το φύλλο του πλατάνου να κοσμεί το χώρο!

Ο πρόεδρος των παλαιμάχων Τάκης Κυριακόπουλος ευχαρίστησε τον κόσμο για την παρουσία του ενώ το παρών έδωσε σύσσωμη η διοίκηση των παλαιμάχων των πράσινων. 

Το φλουρί έτυχε στον Τάσο Μισέρο, γιο του παλαίμαχου παίκτη Θόδωρου, ο οποίος κέρδισε το δώρο που αντιστοιχούσε και ήταν ένα ρολόι. Επιπλέον, μετά από λαχειοφόρο αγορά κληρώθηκαν δώρα στους παρευρισκόμενους. 

Από την νυν ομάδα του Μεσσηνιακού έδωσαν το παρών ο πρόεδρος Τάκης Στασινόπουλος, ο προπονητής Γιώργος Μηλίτσης και ο παίκτης Σωτήρης Κριτσωτάκης. 

 

Παρευρέθηκαν ακόμη οι παλαίμαχοι του Μεσσηνιακού και αρκετοί φίλοι τους. Μεταξύ άλλων οι Νικήτας Παπανικολόπουλος, Γιώργος Γκότσης, Νίκος Μουλατσιώτης, Γιώργος Κατσαφάδος, Αρις Σακκάς, Παναγιώτης Ντούλης, Φώτης Μιχαλόπουλος και οι φίλοι και χορηγοί της ομάδας Αλέκος Κουταβάς, Θανάσης Πανταζής και Δημήτρης Τζεμόπουλος. Παρών και ο πρώην παράγοντας της ΑΕ Μάνης Κώστας Γεωργουλέας που στο παρελθόν έχει παίξει ποδόσφαιρο στους πράσινους. Παρευρέθηκαν ακόμη ο πρώην πρόεδρος του Μεσσηνιακού Γιώργος Μαλαπέτσας και ο Τάσος Κατσαφάδος.