Τρίτη, 21 Φεβρουάριος 2017 17:03

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΑΡΑΛΙΑΣ: "Φαβορί η Καλαμάτα, αλλά θέλουμε το κύπελλο", λέει ο Μαυρέας (βίντεο)

Γράφτηκε από τον
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΑΡΑΛΙΑΣ: "Φαβορί η Καλαμάτα, αλλά θέλουμε το κύπελλο", λέει ο Μαυρέας (βίντεο)

Μετά από 26 χρόνια η Αναγέννηση Παραλίας θα διεκδικήσει ξανά το κύπελλο Μεσσηνίας (το είχε πάρει το 91' κόντρα στον Α.Ο. Μεσσήνης), με αντίπαλο αυτή τη φορά τη "Μαύρη Θύελλα", που οδηγεί την κούρσα στην Α' τοπική και δύσκολα θα χάσει την άνοδο στη Γ' εθνική.

Η Καλαμάτα είναι φαβορί στον αυριανό τελικό, στις 5 μ.μ. στο Ενωσιακό Αθλητικό Κέντρο στον Κορδία, σύμφωνα με τον Αντώνη Μαυρέα. 

Ο προπονητής της Αναγέννησης Παραλίας μίλησε στη διαδικτυακή εκπομπή του eleftheriaonline.gr "Τρίτο Ημίχρονο" και έδωσε τον πρώτο λόγο στη "Μαύρη Θύελλα", αλλά ξεκαθαρίζει ότι: "Θα εξαντλήσουμε τις πιθανότητες για να πάρουμε το κύπελλο. Η Καλαμάτα είναι το ξεκάθαρο φαβορί με λίγο θα έλεγα πιο γεμάτο ρόστερ από εμάς. Και εμείς όμως έχουμε δείξει καλά δείγματα γραφής. Παίζουμε όμορφο ποδόσφαιρο και θέλουμε το κύπελλο. Είναι ένα παιχνίδι, όπου μπορεί να σου πάνε όλα καλά και μπορεί όχι.Υπάρχουν πολλοί αστάθμητοι παράγοντες".

Το απόλυτο ο Μαυρέας σε τελικούς 

Ο Αντώνης Μαυρέας μετρά μέχρι σήμερα το απόλυτο σε τελικούς κυπέλλου. Το 2001 και το 2002 με την Εράνη σήκωσε την κούπα απέναντι σε Μεσσηνιακό (3-2) και Πάμισο (2-0) αντίστοιχα, ενώ πανηγύρισε και το 2006 με τον Αστέρα Αρφαρών (6-0 τον Παπαφλέσσα Χώρας). 

Ακόμα έχει δύο κερδισμένους τελικούς και εκτός νομού με Παναρκαδικό και Ενωση Πόρου.

Ο ίδιος δεν στέκεται στο παρελθόν, αλλά έχει απόλυτη εμπιστοσύνη στους παίκτες του και ευελπιστεί να γίνει αύριο ένας όμορφος τελικός. Το μόνο πρόβλημα στην προετοιμασία της Αναγέννησης έχει να κάνει με τον Παναγιώτη Κανελλόπουλο, ο οποίος υπέστη εξάρθρωση ωμοπλάτης στο πρόσφατο ματς με την Κυπαρισσία και η συμμέτοχή του κρίνεται αμφίβολη.