Πέμπτη, 23 Φεβρουάριος 2017 15:34

ΠΑΜΙΣΟΣ: Σε απόσταση βολής από τη δεύτερη θέση

Γράφτηκε από τον

Την 12η φετινή του νίκη πανηγύρισε το Σάββατο ο Πάμισος στην Καλαμάτα με 2-0 επί του Απόλλωνα και συνέχισε την εξαιρετική πορεία στο δεύτερο γύρο της Α' τοπικής.

Οι Νησιώτες μετρούν 4 νίκες με Αρφαρά, Εράνη, Τέλλο Αγρα, Απόλλωνα και 1 ισοπαλία  με Πανθουριακό,  με αποτέλεσμα να βρίσκονται σε απόσταση μιας νίκης από τη δεύτερη Αναγέννηση Παραλίας και ενός πλέον βαθμού από τον τρίτο Πανθουριακό. 

Ο Αλέξης Μαντζούνης αποδίδει την καλή πορεία στη δουλειά που έγινε στο διάστημα της διακοπής και ευελπιστεί σε ανάλογη συνέχεια. Για το πρόσφατο ματς με τον Απόλλωνα είπε ότι: "Είχαμε καλή εμφάνιση. Βάλαμε νωρίς το γκολ και ελέγχαμε το ρυθμό σε όλο το παιχνίδι, ενώ θα μπορούσαμε και μεγαλύτερο σκορ".

Στο εν λόγω ματς απουσίαζε ο Δημήτρης Φιλόπουλος για προσωπικούς λόγους. Θα είναι όμως διαθέσιμος για το επόμενο παιχνίδι με το Διαβολίτσι που θα διεξαχθεί στις 5 Μαρτίου λόγω της διακοπής του πρωταθλήματος. 

 

Γι' αυτό και ο Αλέξης Μαντζούνης έδωσε διήμερο ρεπό (Κυριακή, Δευτέρσ) με τους "πράσινους" να επιστρέφουν από χθες στις προπονήσεις.