Πέμπτη, 23 Φεβρουάριος 2017 20:04

ΟΜΟΝΟΙΑ: "Θέλουμε και το πρωτάθλημα", δηλώνει ο Σωτήρης Δημάκης

Γράφτηκε από τον

Πολύ κοντά στην άνοδο στην Α' τοπική βρίσκεται η Ομόνοια μετά τη νίκη με 1-0 επί του Ασπροχώματος, καθώς αύξησε στους 8 βαθμούς τη διαφορά από την 4η θέση (ανεβαίνουν 3 ομάδες) και ενώ απομένουν 7 αγωνιστικές για το φινάλε της Α'1 τοπικής. 

Ο Σωτήρης Δημάκης τονίζει ότι όμως εκτός από την άνοδο, η ομάδα του θέλει και το πρωτάθλημα, με δεδομένο ότι συγκατοικεί στο ρετιρέ με τη Σπερχογεία. 

"Η άνοδος σ' ένα μεγάλο βαθμό έχει κριθεί. Θα πρέπει να αυτοκτονήσουμε για να την χάσουμε. Μας ενδιαφέρει όμως και ο τίτλος και πιστεύω ότι θα  παίζεται μέχρι το τέλος η πρώτη θέση. Η Σπερχογεία έχει μικρό αβαντάζ γιατί θα παίξει στην έδρα της το μεταξύ ματς, αλλά είναι ένα παιχνίδι", λέει χαρακτηριστικά ο προπονητής της Ομόνοιας. Για τη νίκη με το Ασπρόχωμα, σημείωσε ότι κέρδισε η ομάδα που το ήθελε περισσότερο και βλέπει με θετικό μάτι τη διακοπή του πρωταθλήματος, από ψυχολογικής πλευράς για τους παίκτες του.

Μανωλόπουλος: "Δεν έχει τελειώσει τίποτα"

Την ικανοποίησή του για τη νίκη επί του Ασπροχώματος εξέφρασε και ο  Γιάννης Μανωλόπουλος. Ο πρόεδρος της Ομόνοιας δήλωσε επίσης ότι: "Στόχος είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος και τα παιδιά δίνουν σε κάθε παιχνίδι τον καλύτερό τους εαυτό. Η ομάδα παιχνίδι με παιχνίδι παρουσιάζεται όλο και καλύτερη. Το πρωτάθλημα είναι πολύ ανταγωνιστικό και δεν υπάρχουν μεγάλες διαφορές. Η οργάνωση που έχουν η Ομόνοια, η Σπερχόγεια και ο Αίας, δείχνει ότι αυτές οι ομάδες θα διεκδικήσουν τα 3 εισιτήρια για την άνοδο. Για την ώρα δεν έχει τελειώσει τίποτα. 

Το πρωτάθλημα έχει πορεία και σίγουρα θα χαθούν και άλλοι πόντοι. Ελπίζω εμείς να έχουμε τις λιγότερες απώλειες και στο τέλος να αναδειχθούμε πρωταθλητές"

Δύο φιλικά

Φιλικό ματς με το Δαναό θα δώσει σήμερα στις 6 μ.μ. στο "Γ. Λουκαρέας", η Ομόνοια, ενώ το Σάββατο θα παίξει με τον Ολυμπιακό στις 3.30 μ.μ. στο ίδιο γήπεδο. Την ίδια μέρα θα γίνει και ο αποκριάτικος χορός του συλλόγου. 

 

Το επόμενο ματς για την Α1 τοπική είναι στις 5 Μαρτίου με αντίπαλο το Δώριο εντός έδρας.