Παρασκευή, 03 Μάρτιος 2017 19:12

Στις 17 Μαρτίου η κλήρωση των ημιτελικών του Κυπέλλου

Γράφτηκε από τον

Η ΕΠΟ εξέδωσε ανακοίνωση και γνωστοποίησε πως η κλήρωση της ημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας θα πραγματοποιηθεί στις 17 Μαρτίου.

Απ' το βράδυ της Πέμπτης (02/03) το Sport24.gr σάς είχε αποκαλύψει πως οι άνθρωποι της ΕΠΟ προσανατολίζονται να πραγματοποιήσουν την κλήρωση για την ημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας την Παρασκευή 17 Μαρτίου.

Μία ημέρα αργότερα, ήρθε η επιβεβαίωση απ' την ΕΠΟ, η οποία γνωστοποίησε πως η κλήρωση θα λάβει χώρα στις 17 Μαρτίου και ώρα 11:30 στα γραφεία της Ομοσπονδίας στο Πάρκο Γουδή.

Θυμίζουμε πως στην ημιτελική φάση έχουν προκριθεί οι φιναλίστ του περσινού τελικού της διοργάνωσης, ΑΕΚ και Ολυμπιακός, και οι φιναλίστ του τελικού 2013-14, Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ.

Η ανακοίνωση της ΕΠΟ:

Την Παρασκευή 17 Μαρτίου και ώρα 11:30 θα διενεργηθεί, στα γραφεία της ΕΠΟ στο Πάρκο Γουδή, η κλήρωση για την ανάδειξη των ζευγαριών της ημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας, καθώς επίσης η κλήρωση για την τυπικά γηπεδούχο ομάδα του τελικού.

Στην ημιτελική φάση έχουν προκριθεί οι φιναλίστ του περσινού τελικού της διοργάνωσης, ΑΕΚ και Ολυμπιακός, και οι φιναλίστ του τελικού 2013-14, Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ.

 

 

 

Πηγή: www.sport24.gr