Δευτέρα, 06 Μάρτιος 2017 20:34

ΑΙΑΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΝΑΛΗΨΗΣ 1-1: Εχασε έδαφος για την άνοδο

Γράφτηκε από τον

Πολύτιμο βαθμό στο "Π. Μπαχράμης" πήρε το βράδυ του Σαββάτου ο Ολυμπιακός Ανάληψης που αναδείχθηκε ισόπαλος 1-1 με τον Αίαντα, ο οποίος έχασε έδαφος στη μάχη της ανόδου και υποχώρησε στην 4η θέση.

Νικητή μπορεί να μην είχε το παραπάνω παιχνίδι, όμως για τον Ολυμπιακό και ο ένας βαθμός ήταν πολύ σημαντικός στην προσπάθεια που κάνει για παραμονή στην κατηγορία.

Για τον Αίαντα δεν ήταν καλό το αποτέλεσμα μιας και έπεσε προσωρινά στην 4η θέση με 36 βαθμούς, καθώς τον προσπέρασε το Ασπρόχωμα, που νωρίτερα είχε επικρατήσει 3-2 του Ηρακλή Καλαμάτας και ανέβηκε στην προνομιούχο 3η θέση, έχοντας έναν πόντο περισσότερο. Η Καλαματιανή ομάδα είχε ευκαιρίες και δύο δοκάρια, πέρα από το γκολ που σημείωσε, αλλά δεν οι παίκτες της δεν μπόρεσαν να σκοράρουν για 2η φορά και να την οδηγήσουν στη νίκη.

Οι "ερυθρόλευκοι" ευτύχησαν να προηγηθούν, λίγο πριν τη συμπλήρωση του α' 20λεπτου και από εκεί και πέρα επιχείρησαν με σωστή διαχείριση να κρατήσουν μέχρι το τέλος το υπέρ τους σκορ, αλλά δεν μπόρεσαν να αποσοβήσουν το 1-1, που έμελε να είναι και το τελικό αποτέλεσμα.

Φάσεις - γκολ

Στο 10' μετά από πάσα του Αλεξανδρόπουλου, ο Πανταζής με καρφωτή κεφαλιά έστειλε την μπάλα στο κάθετο δοκάρι. Στο 18' ο Αβιζιώτης με απευθείας φάουλ έξω από την περιοχή πέτυχε το 0-1. Στο 42' ο Παλιατσέας με ανάποδο ψαλίδι προσπάθησε να σκοράρει όμως η μπάλα πέρασε άουτ ελάχιστα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. Στο 54' ο Στραβάκος με σουτ από τη γραμμή σχεδόν της μεγάλης περιοχής έκανε το 1-1. Στο 58' ο Διονυσόπουλος με απευθείας φάουλ έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι. Στο 59' διπλή ευκαιρία για τους γηπεδούχους όταν ο Διονυσόπουλος βγήκε τετ-α-τετ με τον Καραμπάτο, όμως άργησε να πλασάρει και η μπάλα αφού κόντραρε σε αμυντικούς έφτασε στον Πανταζή, ο οποίος σούταρε, αλλά και πάλι η μπάλα κόντραρε σε σώματα αμυντικών. Στο 70' ο Στραβάκος βρέθηκε μόνος απέναντι στον Καραμπάτο, άργησε να πλασάρει τον πρόλαβαν οι αμυντικοί και έδιωξαν.

ΑΙΑΣ: Μπαχράμης, Αλεξανδρόπουλος, Παυλέας, Περιβολάρης, Κουλουμπός, Παλιατσέας, Στραβάκος, Ζαφείρης (46' Μιχαλόπουλος), Αντεμάι, Διονυσόπουλος (76' Φουρναράκος), Πανταζής (67' Μπάκας).

 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΝΑΛΗΨΗΣ: Καραμπάτος, Ε. Χρονόπουλος, Βανικιώτης, Ανδρεάδης, Β. Δουρούμης, Μ. Παναγιωτόπουλος (88' Μιχαλόπουλος), Χόλμπαν, Μουτσούλας, Βλαχάκης, Σακκάς (60' Α. Χρονόπουλος), Αβιζιώτης (79' Καννάς).