Δευτέρα, 13 Μάρτιος 2017 14:14

ΤΕΛΛΟΣ ΑΓΡΑΣ - ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΕΛΙΓΑΛΑ 2-2: Στο 90' πήραν τον βαθμό οι «ερυθρόλευκοι» με Πατσιώτη

Γράφτηκε από τον
ΤΕΛΛΟΣ ΑΓΡΑΣ - ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΕΛΙΓΑΛΑ 2-2: Στο 90' πήραν τον βαθμό οι «ερυθρόλευκοι» με Πατσιώτη

Ενα γκολ του Νίκου Πατσιώτη στο 90' με απευθείας φάουλ διαμόρφωσε το τελικό 2-2 στο χθεσινό ματς του Τέλλου Αγρα με τον Εθνικό Μελιγαλά στους Γαργαλιάνους.

Οι «ερυθρόλευκοι», που έπαιξαν με σημαντικές απουσίες, πήραν έτσι το βαθμό της ισοπαλίας απέναντι στην ομάδα του Μελιγαλά που προηγήθηκε δύο φορές στο ματς, έφτασε κοντά σε ένα σημαντικό διπλό αλλά τελικά περιορίστηκε στο βαθμό της ισοπαλίας. Παραμένει στην 8η θέση ο Εθνικός ενώ ο Τέλλος Αγρας είναι χαμηλά, στην 13η θέση της Α' τοπικής. 

Ο Τέλλος Αγρας μπήκε πιο δυνατά στο ματς, είχε ένα δοκάρι με τον Πατσιώτη στο 5' και δύο καλές ευκαιρίες με τον νεαρό Κοντογώνη. Ωστόσο ο Εθνικός ήταν αυτός που πήρε προβάδισμα στο σκορ. Ηταν το 11' όταν ο πολύπειρος Νίκος Μακρυνιώτης με απευθείας εκτέλεση φάουλ (και αφού η μπάλα βρήκε και στο δοκάρι και στον γκολκίπερ) πέτυχε το 0-1 για τον Εθνικό.

Ο Τέλλος Αγρας απάντησε στο 41' με τον Τζωρτζίνη ο οποίος ισοφάρισε το παιχνίδι σε 1-1.

Στο 55' ο Εθνικός ξαναπήρε προβάδισμα με τον Καρατζούλια να είναι ο δημιουργός και τον Μουρούσια να πετυχαίνει το 1-2. 

Στη φάση αυτή οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν έντονα θεωρώντας ότι ο σκόρερ ήταν σε θέση οφσάιντ και το γκολ δεν έπρεπε να μετρήσει. 

Από εκεί και πέρα ο Τέλλος Αγρας κυνήγησε την ισοφάριση ενώ ο Εθνικός είχε δύο ευκαιρίες στην αντεπίθεση να τελειώσει το ματς με τους Κανελλόπουλο και Χότζα. 

Τελικά τη λύση στους γηπεδούχους έδωσε στο 90' ο Νίκος Πατσιώτης που με εκτέλεση φάουλ διαμόρφωσε το τελικό 2-2. 

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Πλακογιάννης, με βοηθούς τους Μαντά και Καύκα.

ΤΕΛΛΟΣ ΑΓΡΑΣ: Κ. Στασινόπουλος, Λ.Ν. Ανδρώνης, Τζωρτζίνης, Μπουντάς, Γεωργακόπουλος (70' Καμινάρης), Τσίμπιτσης, Ανεστόπουλος, Μπούμπα, Διακουμής, Κοντογόνης (75' Αντ. Στασινόπουλος), Πατσιώτης. 

ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΕΛΙΓΑΛΑ: Δημητρέλης, Σβερκούνος, Χαραλαμπόπουλος (50' Καρύδης), Μακρυνιώτης, Θανόπουλος, Καρατζούλιας, Φέστας, Γεωργόπουλος (82' Σαραντόπουλος), Χότζα, Κανελλόπουλος (75' Αλεβίζος), Μουρούσιας. 

 

Φωτό: gargalianoionline.gr