Τρίτη, 21 Μάρτιος 2017 13:40

ΣΧΟΛΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ: Αποκλείστηκε το 2ο ΕΠΑΛ Καλαμάτας, 5-1 από το 2ο ΓΕΛ Τρίπολης

Γράφτηκε από τον

Η ομάδα ποδοσφαίρου του 2ου ΕΠΑΛ Καλαμάτας, που κατέκτησε τον τίτλο στην Μεσσηνία, αποκλείστηκε χθες το πρωί από την συνέχεια του πανελλήνιου πρωταθλήματος.

Στο νοκ άουτ παιχνίδι που έγινε στο γήπεδο «Π. Μπαχράμης» γνώρισε την ήττα με 5-1 από την ομάδα του 2ου ΓΕΛ Τρίπολης, την πρωταθλήτρια ομάδα της Αρκαδίας.

Η ομάδα της Τρίπολης ήταν καλύτερη στο χθεσινό ματς και είχε στις τάξεις της δύο παίκτες που έκαναν την διαφορά, τον Αντζουλά και τον Γεωργόπουλο, με τον πρώτο να πετυχαίνει τα δύο πρώτα γκολ και τον δεύτερο τα επόμενα τρία!

Η ομάδα της Μεσσηνίας παρότι προηγήθηκε στο σκορ, δεν έκανε καλό ματς, με τις απουσίες των Αγγελή και Αλμπέσκου να αποτελούν μια δικαιολογία.

Πέρα από την ανωτερότητα του Λυκείου της Τρίπολης, ένα ακόμη στοιχείο που έπαιξε ρόλο στο χθεσινό αποτέλεσμα είναι κάποια διαιτητικά λάθη του β' βοηθού διαιτητή Μπόζνου από την Αρκαδία. Σημαντικότερο όλων η υπόδειξη για πέναλτι σε μαρκάρισμα που φάνηκε πως έγινε εκτός περιοχής στο 26', φάση από την οποία προήλθε το 1-2, αφού ο Κουτσαναστάσης δεν πήρε πάνω του τη φάση και έδειξε την εσχάτη των ποινών.

Κάποιες λάθος υποδείξεις οφσάιντ, όλες κατά των Μεσσήνιων στο β' ημίχρονο (στο 1-3) από τον ίδιο βοηθό έδειξαν ότι ενδεχομένως αποφάσιζε με κριτήρια… εντοπιότητας, κάτι που δεν έκαναν οι δύο Μεσσήνιοι ρέφερι, Κουτσαναστάσης και Γκούμας, που είχαν πολύ καλή παρουσία. 

Στο 5' από γύρισμα του Χότζα ο Τριανταφυλλάκης πέτυχε το 1-0 για το Λύκειο της Καλαμάτας. 

Στο 10' ο Αντζουλάς με κοντινό πλασέ ισοφάρισε σε 1-1, μετά από φάση διαρκείας στην περιοχή.

Στο 26' ο Κατσίρας ανέτρεψε έξω από την περιοχή τον Γεωργόπουλο, ο Κουτσαναστάσης μετά από υπόδειξη του Μπόζνου υπέδειξε πέναλτι και ο Αντζουλάς πέτυχε το 1-2.

Στο τελευταίο λεπτό του πρώτου ημιχρόνου, στο 40', από πάσα του Αντζουλά, ο Γεωργόπουλος με πλασέ πέτυχε το 1-3. 

Στο β' ημίχρονο το Λύκειο της Καλαμάτας προσπάθησε για την ανατροπή, πίεσε και είχε κάποιες φάσεις χωρίς όμως αποτέλεσμα. Ταυτόχρονα έδινε χώρο για αντεπιθέσεις στην ομάδα της Αρκαδίας, που αφού είχε δοκάρι με τον Γεωργόπουλο στο 51' κατάφερε να πετύχε δύο γκολ με τον Γεωργόπουλο στο 69' και το 72' φτάνοντας στο εντυπωσιακό 1-5. 

Διαιτητής ήταν ο Κουτσαναστάσης από την Μεσσηνία, πρώτος βοηθός ο Γκούμας από την Μεσσηνία και δεύτερος ο Μπόζνος από την Αρκαδία. 

Πάρα πολλοί μαθητές από το Λύκειο της Καλαμάτας παρακολούθησαν το ματς από την εξέδρα του «Π. Μπαχράμης». 

2ο ΕΠΑΛ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Κατσίρας, Χότζα, Μουρούφας, Σταθούλης, Σαραντόπουλος, Τσεκάνι, Δούβας, Τριανταφυλλάκης (70' Τσαγκλής), Ντόστι, Ομέρι, Μανουσόπουλος (70' Κουρέτας). 

2ο ΓΕΛ ΤΡΙΠΟΛΗΣ: Τσιώσης, Μαχαίρας, Αντζουλάς, Μέγγεος, Αντωνίου (71' Κωνσταντόπουλος), Τσιώρος, Ζαβός, Κωτσόπουλος, Γεωργόπουλος, Χριστόπουλος, Ανδριανόπουλος.