Παρασκευή, 24 Μαρτίου 2017 16:07

Β' ΤΟΠΙΚΗ: Μισή… άνοδος το ματς Διαγόρας Κοπανακίου - ΑΕ Γαργαλιάνων

Γράφτηκε από τον

Στο γήπεδο του Δωρίου θα γίνει το Σάββατο το πιο σημαντικό ματς της 22ης αγωνιστικής του 1ου ομίλου της Β' τοπικής.

Εκεί ο Διαγόρας Κοπανακίου θα φιλοξενήσει στις 4.30 μ.μ. την ΑΕ Γαργαλιάνων σε ένα ματς που  θα σημάνει μισή… άνοδο στην Α1 τοπική για την ομάδα που θα κερδίσει.

Οι δύο ομάδες ισοβαθμούν στην 2η θέση του ομίλου ενώ έχουν φέρει ισοπαλία στο μεταξύ τους παιχνίδι στον πρώτο γύρο στους Γαργαλιάνους. Αυτό σημαίνει ότι αν υπάρξει νικητής το Σάββατο θα αποκτήσει προβάδισμα τριών βαθμών και επιπλέον θα υπερτερεί και σε πιθανή ισοβαθμία, ουσιαστικά δηλαδή θα έχει προβάδισμα 4 βαθμών. Σε περίπτωση ισοπαλίας το Σάββατο αλλά και ισοβαθμίας των δύο ομάδων στο τέλος του πρωταθλήματος, θα χρειαστεί αγώνας μπαράζ για να αναδειχθεί η ομάδα που θα πάρει τη 2η θέση του ομίλου. 

Θυμίζουμε ότι μετά την πρόσφατη τροποποίηση στην προκήρυξη των τοπικών πρωταθλημάτων, οι ομάδες που θα πάρουν τη 2η θέση στους δύο ομίλους της Β' τοπικής θα πάρουν απευθείας το εισιτήριο της ανόδου, αν ο Τσικλητήρας δεν πέσει από την Γ' εθνική. Αν υποβιβαστεί η ομάδα της Πύλου, τότε οι δύο ομάδες που θα πάρουν τη 2η θέση στους δύο ομίλους της Β' τοπικής θα παίξουν μπαράζ και η νικήτρια θα ανέβει στην Α1 τοπική. 

Το πρόγραμμα των δύο ομάδων μέχρι το τέλος έχει ως εξής: 

22η αγωνιστική

Διαγόρας Κοπανακίου - ΑΕ Γαργαλιάνων

23η αγωνιστική

Ηρακλής Κυπαρ. - Διαγόρας Κοπανακίου

ΑΕ Γαργαλιάνων - Θύελλα Μερόπης

24η αγωνιστική

Διαγόρας Κοπανακίου - Δόξα Καλαμάτας

Αστέρας Βαλύρας - ΑΕ Γαργαλιάνων

25η αγωνιστική

Διαγόρας Κοπανακίου - ΑΕ Μάνης

ΆΕ Γαργαλιάνων - Πανευαϊκός

26η αγωνιστική

Καλό Νερό - Διαγόρας Κοπανακίου

 

Άμφεια - ΑΕ Γαργαλιάνων