Δευτέρα, 27 Μάρτιος 2017 16:39

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ - ΑΝΔΡΟΥΣΑ 2-3: Φοβερή ανατροπή με Αντωναίο στο τελευταίο 5λεπτο

Γράφτηκε από τον

 

 

Διπλό που ισοδυναμεί με μισή παραμονή πέτυχε το Σάββατο η Ανδρούσα που νίκησε με σκορ 2-3 τον Απόλλωνα στο "Γ. Λουκαρέας", αν και ήταν πίσω στο σκορ μέχρι το 85'!

Μία απίστευτη ανατροπή για τους "κυανόλευκους" που πέτυχαν την 4η εκτός έδρας νίκη τους, παίζοντας παθιασμένα στο δεύτερο ημίχρονο και γυρίζοντας ένα παιχνίδι στο οποίο έχαναν 2-0 μέχρι το 67'! Μεγάλος πρωταγωνιστής ήταν ένας πρώην παίκτης του Απόλλωνα, ο Δημήτρης Αντωναίος που με δύο σουτ στο 85' και το 87' μετέτρεψε το 2-1 σε 2-3.

Τίποτα πάντως δεν προμήνυε την ανατροπή στο σκορ μέχρι το 65ο λεπτό. 

Ο Απόλλωνας μέχρι τότε έλεγχε απόλυτα το ματς, βάζοντας δύο γρήγορα γκολ με Μανωλόπουλο και Κούτρη και έχοντας κι άλλες ευκαιρίες. 

Ομως στο τελευταίο 25λεπτο οι "μελανόλευκοι" χαλάρωσαν, δεν έπαιξαν με την ίδια θέληση και η Ανδρούσα που είχε υψηλό κίνητρο το εκμεταλλεύτηκε και πήρε ένα ανέλπιστο τρίποντο.

Γρηγορο προβάδισμα με Μανωλόπουλο, Κούτρη

Στο 13' ο Μανωλόπουλος δέχθηκε την πάσα του Μπούρα από αριστερά, προχώρησε και από πλάγια θέση με έξυπνο σουτ στην κλειστή γωνία άνοιξε το σκορ (1-0). Πέντε λεπτά αργότερα ο Δασκαλάκης εκτέλεσε ένα φάουλ, ο Παυλάκος μέσα στην περιοχή κόπηκε από αμυντικούς, όμως ο Κούτρης με συρτό σουτ έγραψε το 2-0.

Η ομάδα του Μιχάλη Φασουλή συνέχισε να υπερέχει και στο 25' το σουτ του Φωτιάδη απέκρουσε ο Κοσμάς.

Οι φιλοξενούμενοι απείλησαν για πρώτη φορά στο 26' με το σουτ του Γεωργιόπουλου να μην βρίσκει για λίγο στόχο.

Στο δεύτερο μέρος οι γηπεδούχοι συνέχισαν να κυριαρχούν και στο 53' έχασαν μεγάλη ευκαιρία όταν ο Τρικουράκης έβγαλε τετ α τετ τον Κούτρη που αστόχησε εξ' επαφής στέλνοντας την μπάλα λίγο άουτ.

Το γύρισε με Γεωργιόπουλο, Αντωναίο

Η αντεπίθεση της Ανδρούσας άρχισε στο 67' όταν ο Τσώνης έδωσε στον Γεωργιόπουλο (είχε και χρέη προπονητή) και εκείνος με ψύχραιμο σουτ από κοντά μείωσε σε 2-1.

Τρία λεπτά αργότερα το διαγώνιο σουτ του Μπούρα έφυγε λίγο δίπλα από το αριστερό δοκάρι.

Στο τελευταίο 15λεπτο οι φιλοξενούμενοι βγήκαν μαζικά μπροστά και δικαιώθηκαν εις διπλούν, έχοντας και την τύχη με το μέρος τους... 

Στο 85' μετά από γέμισμα του Τσώνη, ο Αντωνόπουλος βγήκε από την εστία του και απομάκρυνε ασθενώς, με τον Αντωναίο να πετυχαίνει ένα πολύ δύσκολο γκολ με ψηλοκρεμαστό πλασέ από τα 20 μέτρα (2-2).

Ο έμπειρος μεσοαμυντικός ξαναχτύπησε στο 87' όταν με μονοκόμματο σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής έγραψε το τελικό 2-3, εν μέσω αποθέωσης από τους 50 φίλους της Ανδρούσας.

Χωρίς κανένα πρόβλημα η διαιτησία του Μπλάνα και των βοηθών του Τσοπανάκη και Γιαννέτσου.

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Αντωνόπουλος, Μπούρας (83' Ξυδιάς), Μπιζίμης, Ν. Παπαγεωργίου, Κούτρης (70' Σεφεράσι), Φωτιάδης (63' Αλεβίζος), Παυλάκος, Δασκαλάκης, Μανωλόπουλος, Γ. Παπαγεωργίου, Τρικουράκης.

 

ΑΝΔΡΟΥΣΑ: Κοσμάς, Βαβαρούτσος, Αντωναίος, Μάλαμας, Μαραγκούλιας (46' Βοσνάκης), Γεωργιόπουλος, Θεοδοσόπουλος (60' Δέδες), Τσέλα, Τσώνης (92' Κουρέτα), Βασιλογιαννακόπουλος, Ιμερασί.