Τετάρτη, 29 Μάρτιος 2017 17:35

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΜΑΖΙΚΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ: Με εύκολη νίκη ξεκίνησαν οι Μηχανικοί/Επαγγελματίες

Γράφτηκε από τον

Με δύο αγώνες ξεκίνησε την Δευτέρα το πρωτάθλημα μαζικού αθλητισμού, γνωστό ως πρωτάθλημα εργαζομένων, με την περσινή φιναλίστ, την ομάδα Μηχανικοί/Επαγγελματίες να ξεκινά με εύκολη νίκη 6-2 απέναντι στην Αναδόμηση/Κατασκευή. 

Στο άλλο ματς της Δευτέρας, Μπαρτσελιώμα και Ευθυγραμμίσεις Αγγελος/Barcode café αναδείχθηκαν ισόπαλοι με 1-1. 

Μηχανικοί/Επαγγελματίες - Αναδόμηση/Κατασκευή 6-2

Εύκολη νίκη για τους Μηχανικούς/Επαγγελματίες στην πρεμιέρα. Στο 8' ο Λουμάκης με διαγώνιο σουτ πέτυχε το 1-0. Στο 17' ο Λουμάκης και πάλι, από γύρισμα του Πλάγου, πέτυχε το 2-0. Στο 23' ο Φρ. Κεράνης με ωραίο σε εκτέλεση μακρινό φάουλ σημείωσε το 3-0. Στο 30' ο Λουμάκης με γυριστό σουτ έκανε το 4-0. Στο 35' σε μπροστινή μπαλιά για τον Ξενάκη, αυτός την άφησε να περάει πίσω του για τον Λουμάκη, ο οποίος πέτυχε το τέταρτο προσωπικό του γκολ γράφοντας με σουτ λίγο έξω από την περιοχή το 5-0. Στο 37' από φάουλ του Γιακουμή, ο Αραπάκης με κεφαλιά μείωσε σε 5-1. Στο 50' ο Ελ. Κοστρένι με διαγώνιο σουτ σχεδόν από τη γωνία της μεγάλης περιοχής μείωσε σε 5-2. Στο 72' ο Κεράνης με σουτ έξω από την περιοχή διαμόρφωσε το τελικό 6-2. 

Στο 34' ο Βαγκελί, είχε την ευκαιρία για να σκοράρει, όμως η μπάλα από το μακρινό σουτ που έκανε, κτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι και στην επαναφορά ο Λουκάκος με κοντινό σουτ την έστειλε άουτ δίπλα από το κάθετο δοκάρι. Στο 58' φάουλ του Τσάλα απέκρουσε ο Αλευράς στη συνέχεια η μπάλα κτύπησε στο κάθετο δοκάρι και έφυγε πλάγια.

Η Αναδόμηση/Κατασκευαστική τελείωσε το ματς με 10 παίκτες γιατί στο 57' αποβλήθηκε με 2η κίτρινη κάρτα ο Βαγκελί γιατί αποχώρησε από τον αγωνιστικό χώρο (η 1η κίτρινη στο 40' για μαρκάρισμα). 

Διαιτητής ήταν ο Σταυρόπουλος με βοηθούς διαιτητές τον Κομπιλίρη και την Παπαϊωάννου.

ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ/ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ: Γεωργουλάκος (41' Αλευράς), Ηλ. Παπακωνσταντίνου, Μίντζηρας, Αντωνόπουλος, Νταγιόπουλος, Μπλέτσας, Πλάγος, Βρυώνης (41' Χ. Παπακωνσταντίνου), Ξενάκης, Κεράνης, Λουμάκης (41' Βεργινάδης). 

ΑΝΑΔΟΜΗΣΗ/ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ: Γιαννόπουλος, Μάντι Μάτσι, Ελ. Κοστρένι, Αραπάκης, Λούτα (41' Ζαφειρόπουλος), Ντίνι, Τσάλα, Γιακουμής, Βαγκελί, Λουλάι  (25' Κλ. Κοστρένι), Λουκάκος.

Μπαρτσελιώμα - Ευθυγραμμίσεις Αγγελος/Barcode café 1-1

Μοιράστηκαν τους βαθμούς η Μπερτελιώμα και η ομάδα Ευθυγραμμίσεις Αγγελος/Barcode café καθώς έμειναν στο 1-1. Στο 37' ο Ψυχάρης με ωραίο διαγώνιο ψηλοκρεμαστό σουτ μέσα από την περιοχή πέτυχε το 1-0 για την Μπαρτσελιώμα και στο 72' ο Τζανετάκος αξιοοίησε την παράλληλη πάσα του Κόκκαλη και ισοφάρισε διαμορφώνοντας το τελικό 1-1, σκοράντας απέναντι στην παλιά του ομάδα. 

Καλές ευκαιρίες για γκολ είχαν οι Ζαφειρίου (19' διαγώνιο σουτ), Βασιλόπουλος (43' διαγώνιο σουτ), Τζανετάκος (44' μακρινό σουτ), όπου είχαμε τις εντυπωσιακές αποκρούσεις από Ηλ. Καλογερόπουλο στην πρώτη και Κυριαζόπουλο στις άλλες δύο, Λειβαδίτης (57' μακρινό σουτ) και Γ. Καλογερόπουλος (μακρινό σουτ).

Διαιτητής ήταν ο Καυκάς με βοηθούς διατητές την Ε. Τσαούση και τον Τάγαρη.

ΜΠΑΡΤΣΕΛΙΩΜΑ: Κατσικέας, Δρακόπουλος (58' Κουτίβας), Γκράσης, Μούκας (66' Λιάπης), Ι. Σακελλαρόπουλος, Μπρέγιαννης, Ζαφειρίου (47' Πράττης), Ψυχάρης, Γκάργκουλας, Γ. Καλογερόπουλος (71' Μηλίτσης), Καραΐσκος (41' Ηλιόπουλος). 

ΕΥΘΥΓΡΑΜΜΙΣΕΙΣ ΑΓΓΕΛΟΣ: Ηλ. Καλογερόπουλος (41' Αγγελάκος), Μπάρας, Γιαννούκος (41' Μπίνης), Σκομόπουλος, Παναγόπουλος, Λειβαδίτης, Κόκκαλης, Βασιλόπουλος (50' Κατσαφάδος), Σπαντιδέας, Πετράκος, Τζανετάκος. 

Τρία ματς σήμερα

Η πρώτη αγωνιστική ολοκληρώνεται σήμερα με τρεις αναμετρήσεις. 

Το πρόγραμμα έχει ως εξής: 

Υαλοτεχνική Βασιλόπουλος - ΚΤΕΛ (5 μ.μ.)

Μπασιλάρης, Βοσνάκης, Α. Μιχαλόπουλος

Ξυλοκόποι - Λογιστές (7 μ.μ.)

Τσακόπουλος, Ρουμελιώτης, Τζιαμουράνης

Auto Berlin - 9ο Σύνταγμα (9 μ.μ.) 

Νιάρχος, Ρηγόπουλος, Αγγελή

 

• Όλα τα παιχνίδια θα γίνουν στο γήπεδο «Π. Μπαχράμης».