Δευτέρα, 03 Απρίλιος 2017 12:45

ΛΟΥΤΡΑΚΙ - ΤΣΙΚΛΗΤΗΡΑΣ ΠΥΛΟΥ 0-1: Διπλό παραμονής με Γεωργιόπουλο

Γράφτηκε από τον
ΛΟΥΤΡΑΚΙ - ΤΣΙΚΛΗΤΗΡΑΣ ΠΥΛΟΥ 0-1: Διπλό παραμονής με Γεωργιόπουλο

 

Η Κορινθία… πηγαίνει στον Τσικλητήρα Πύλου και τον Αγγελο Γεωργιόπουλο.

Ο ικανός μεσοεπιθετικός είχε υπογράψει στις 25 Φεβρουαρίου την εκτός έδρας νίκη με το Ζευγολατιό (0-1) και χθες έδρασε και στο Λουτράκι, σκοράροντας στο 57' το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης.

Ο Τσικλητήρας πήρε έτσι μια μεγάλη νίκη όσον αφορά την παραμονή στη Γ' εθνική, καθώς απομακρύνθηκε πέντε βαθμούς από την τελευταία θέση που οδηγεί στα τοπικά πρωταθλήματα.

Τελείωσε το ματς με 9 παίκτες!

Το διπλό αποκτά μάλιστα μεγαλύτερη αξία αν αναλογιστεί κανείς ότι ο Τσικλητήρας έπαιξε από το 70' με παίκτη λιγότερο, ενώ τελείωσε τον αγώνα με 9 παίκτες. 

Ο ρέφερι Παπαβασιλείου απέβαλε με 2η κίτρινη κάρτα τον Κερμενίδη στο 70' και στο φινάλε το Μάνικο και έτσι αμφότεροι δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής στο εντός έδρας ματς με τον Παναργειακό. Παρ' όλα αυτά η ομάδα της Πύλου κράτησε το προβάδισμα και στο 93' είχε δοκάρι με τον Πύλιο.

Το ματς στο Λουτράκι δεν είχε πολλές φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες, ειδικά στο πρώτο μέρος. Στο δεύτερο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι ζήτησαν πέναλτι (χέρι αμυντικού) σε σέντρα του Τσάτσου και στο 57' πέτυχαν το γκολ που έκρινε τον αγώνα. Σε αντεπίθεση ο Ζαχαρόπουλος, τροφοδότησε τον Γεωργιόπουλο που με ωραίο σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Στο 70' ο ρέφερι Παπαβασιλείου έδειξε τη 2η κίτρινη κάρτα στον Κερμενίδη και το Λουτράκι πίεσε με αριθμητικό πλεονέκτημα για την ισοφάριση. Ο Τσικλητήρας είδε στο 90' να αποβάλλεται και ο Μάνικος και στο 91' τον Πύλιο να σημαδεύει το δοκάρι. 

 

ΤΣΙΚΛΗΤΗΡΑΣ ΠΥΛΟΥ: Θάνος, Μάνικος, Καραμπάς, Σεντεμέντες, Ρούσσης, Ζαχαρόπουλος, Κυριαζόπουλος, Τσάτσος (86' Ρήγας), Κερμενείδης, Γεωργιόπουλος (81' Μπίζος), Γραμματικόπουλος (75' Πύλιος).