Δευτέρα, 03 Απρίλιος 2017 13:42

ΕΡΑΝΗ - ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΑΡΑΛΙΑΣ 0-1: Με Μαρή πέρασε από τα Φιλιατρά

Γράφτηκε από τον

 

Με γκολ στις αρχές του β' ημιχρόνου η Αναγέννηση Παραλίας επικράτησε το απόγευμα του Σαββάτου στα Φιλιατρά της Εράνης με 1-0 και παρέμεινε εφτά βαθμούς πίσω από την πρωτοπόρο της Α' τοπικής Καλαμάτα. 

Η "Μπάρτσα" πέρα από το γκολ είχε και κάποιες καλές φάσεις για να σκοράρει, όμως δεν τις αξιοποίησε, κατόρθωσε να κρατήσει το υπέρ της αποτέλεσμα μέχρι το τέλος και να φύγει με τον τρίποντο από τα Φιλιατρά.

Η Εράνη άξιζε να πάρει κάποιο θετικό αποτέλεσμα από το παιχνίδι, όμως στις φάσεις που δημιούργησε, σε δύο από αυτές η μπάλα βρήκε στα δοκάρια, δεν μπόρεσε να απειλήσει ουσιαστικά την εστία του Λίβα.

Φάσεις - γκολ

Στο 23' από φάουλ του Χρονόπουλου ο Διονυσόπουλος έκανε την κεφαλιά για να αποκρούσει αρχικά ο Λίβας και στην συνέχεια η μπάλα κτύπησε στο κάθετο δοκάρι. Στο 25' και στο 30' ο Τρίψας με ισάριθμα σουτ προσπάθησε να σκοράρει, όμως και τις δύο φορές απέκρουσε ο Λυμπερόπουλος. Στο 40' ο Μουλιάτος έκανε το πλασέ από πλάγια και έστειλε την μπάλα άουτ δίπλα από το κάθετο δοκάρι. Στο 43' σουτ του Τριανταφυλλάκη σουτ απέκρουσε ο Λυμπερόπουλος. Στο 55' ύστερα από συνδυασμό με τον Μουλιάτο ο Μαρής μπήκε στην περιοχή και με σουτ πέτυχε το 0-1. Στο 70' από σουτ του Μαρή η μπάλα πέρασε άουτ δίπλα από το κάθετο δοκάρι. Στο 74' φάουλ του Χρονόπουλου στην περιοχή ο Αναστασόπουλος έσκυψε ώστε η μπάλα να περάσει από πάνω του για να αιφνιδιάσει τον Λίβα, όμως αυτός τη βρήκε όσο έπρεπε στη συνέχεια κτύπησε στο κάθετο δοκάρι και στην επαναφορά την μπλόκαρε. Στο 76' οι Αναστασόπουλος και Σταματόπουλος σε πλεονεκτική θέση δεν συνεννοήθηκαν και ο δεύτερος πρόλαβε και πλάσαρε, όμως ήταν αδύναμο πλασέ και ο Λίβας με δεύτερη προσπάθεια μπλόκαρε την μπάλα. Στο 80' σε φάουλ-κομπίνα ο Μουλιάτος "έστρωσε" την μπάλα στον Αργυρόπουλο, ο οποίος με σουτ έστειλε την μπάλα άουτ από το κάθετο δοκάρι.

ΕΡΑΝΗ: Λυμπερόπουλος, Μιχαλακόπουλος, Βλάμης (32' λ.τρ. Νικολακόπουλος), Πέππας, Μπουρδέκας, Κώτσος, Αναστασόπουλος, Σταματόπουλος (79' Χότι), Γριβοκωστόπουλος, Χρονόπουλος, Διονυσόπουλος.

 

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΑΡΑΛΙΑΣ: Λίβας, Γερμάνης, Κανελλόπουλος, Δουρούμης, Μπαλαλάς, Βεργόπουλος, Αργυρόπουλος, Μουλιάτος, Τρίψας, Μαρής, Τριανταφυλλάκης (79' Δασκαλάκης).