Δευτέρα, 10 Απρίλιος 2017 19:51

ΝΕΟΣ ΑΡΙΣ - ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΠΕΤΑΛΙΔΙΟΥ 0-2: Με ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο

Γράφτηκε από τον

 

Με ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο ο Απόλλωνας Πεταλιδίου κέρδισε χθες το απόγευμα εκτός έδρας τον ουραγό Νέο Αρι με 2-0.

Οι γηπεδούχοι είχαν ευκαιρίες για να σκοράρουν με τους Ι. Σκαλιώτη (2 σουτ) στο α' ημίχρονο, Αναστασόπουλο (2 σουτ) και Μπάκα (1 σουτ), αλλά δεν μπόρεσαν να τις αξιοποιήσουν. 

Αντίθετα οι φιλοξενούμενοι ήταν πιο αποτελεσματικοί. 

Στο 33' μετά από ωραία πάσα του Π. Δημητρουλόπουλου ο Ζοτάι με πλασέ από την μικρή περιοχή πέτυχε το 0-1. Στο 65' ο Ρ. Μπογκντάνι κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του από Αναστασόπουλος και ο Κ. Κορμπής με εύστοχη εκτέλεση σημείωσε το τελικό 0-2.

Διαιτητής ήταν ο Σκόρδος, ο οποίος στο 30' έδειξε μπλε κάρτα στον Αναστασόπουλο του Νέου Αρι γιατί ανέφερε πως η μπάλα είχε περάσει από τρύπα στην εξωτερική πλευρά των διχτυών μέσα στην εστία και δεν ήταν γκολ.

ΝΕΟΣ ΑΡΙΣ: Ρουμελιώτης, Σκουράκης (46' Βουρλάκος), Κατσιμαγκλής, Ζούζουλας (61' Σταυριανέας), Κωστόπουλος, Μαρκόπουλος, Κυριακούλης, Αναστασόπουλος, Μπάκας (74' Καρτάλιας), Ι. Σκαλιώτης, Καρούμπας.

 

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΠΕΤΑΛΙΔΙΟΥ: Κάρλος, Αντωνίου, Πετρόπουλος, Παναγόπουλος, Καπρουλάς, Αρ. Δαμήλος, Κ. Κορμπής, Π. Δημητρουλόπουλος (77' Σαραντόπουλος), Ζοτάι, Χούτος (60' Κοστόφ), Ρ. Μπογκντάνι.