Τρίτη, 18 Απριλίου 2017 18:59

Συγκίνηση στο φιλικό για Τριανταφυλλόπουλο

Γράφτηκε από τον
Συγκίνηση στο φιλικό για Τριανταφυλλόπουλο

Για 13η συνεχόμενη χρονιά, η ομάδα της Ομόνοιας και φίλοι του αδικοχαμένου τερματοφύλακα Γιώργου Τριανταφυλλόπουλου βρέθηκαν τη Δευτέρα του Πάσχα στο γήπεδο "Γ. Λουκαρέας" για να δείξουν ότι δεν ξεχνούν τον Γιώργο, που έφυγε πρόωρα από τη ζωή.

Ο πατέρας του Σπύρος εμφανώς συγκινημένος ευχαρίστησε όσους όσοι δεν ξεχνούν τον Γιώργο και παίζουν κάθε χρόνο φιλικό στη μνήμη του. Στους παρευρισκόμενους μίλησαν ακόμα ο πρόεδρος της Ομόνοιας Γιάννης Μανωλόπουλος και εκ μέρους των παλαιμάχων ο Θοδωρής Τζανετάκος.

Να σημειωθεί ότι έξω από τα αποδυτήρια είχε τοποθετηθεί η φανέλα και τα γάντια του Γιώργου, όπως και η φωτογραφία του, με την συγκίνηση να είναι έκδηλη.

Πριν την έναρξη του φιλικού κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή. Για την ιστορία, η Ομόνοια νίκησε με 3-1 την ομάδα που αποτελείτο από φίλους του Γιώργου.

Ο Π. Παπαδέας με σουτ στο 13' έκανε το 1-0. Στο 34' ο Τσιλίκος απέφυγε Καστριτσέα και Ποτηριάδη και σε κενή εστία έκανε το 1-1. Στο 41' ο Ηλ. Καπόγλης με σουτ μέσα από την περιοχή έγραψε το 2-1. Στο 54' ο Τάφα έστειλε με σουτ την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι  Πέντε λεπτά αργότερα σε σουτ του Ηλ. Καπόγλη, ο Αγγελής απέκρουσε και στη συνέχεια η μπάλα χτύπησε στο κάθετο δοκάρι. Στις καθυστερήσεις του αγώνα (που είχε διάρκεια 60 λεπτά), στο 62 ο Φλέσσας με κοντινό πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 3-1. 

Διαιτητής ήταν ο Θανάσης Δημόπουλος.

ΟΜΟΝΟΙΑ (Μιχάλης Παυλάκης): Κώστας Ποτηριάδης, Κώστας Κοστρίβας, Γιώργος Χάντζος (31' Ηλίας Καπόγλης), Ηλίας Φλέσσας, Στάθης Αρβανίτης (31' Βόλφι Τάφα), Γιάννης Αντωνακόπουλος, Νίκος Σπυρόπουλος, Αργύρης Κωστόπουλος (31' Νώντας Καστριτσέας), Λεωνίδας Δεδούσης, Παναγιώτης Παπαδέας, Διονύσης Δημόπουλος (31' Κώστας Δελφάκης).

 

ΦΙΛΟΙ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΠΟΥΛΟΥ (Βαγγέλης Μαρινάκης): Τζανέτος Κατσαρέας (31' Αντώνης Αγγελής), Βαγγέλης Μαρινάκης, Βαγγέλης Αθανασόπουλος (31' Δημήτρης Παναγόπουλος), Βασίλης Νταγιόπουλος, Παναγιώτης Βαρελάς, Πέτρος Αργάνης (16' Λεωνίδας Μούργος), Σταύρος Γιαννόπουλος (31' Θανάσης Παναγιωτόπουλος), Παντελής Τσιγαρίδης, Σωτήρης Μπουραντώνης, Πάντος Τζανετάκος, Αργύρης Κωστόπουλος (31' Βασίλης Τσιλίκος).