Δευτέρα, 24 Απρίλιος 2017 19:06

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΝΑΛΗΨΗΣ - ΑΚΡΙΤΑΣ ΚΟΡΩΝΗΣ 0-0: Εμειναν στο μηδέν...

Γράφτηκε από τον

 

Ισόπαλος χωρίς γκολ, ολοκληρώθηκε ο αγώνας που έγινε το απόγευμα του Σαββάτου στο δημοτικό στάδιο Μεσσήνης, εκεί όπου ο Ολυμπιακός Ανάληψης και ο Ακρίτας Κορώνης έμειναν στο 0-0.

Ήταν ένα παιχνίδι μοιρασμένο και χωρίς βαθμολογικό άγχος και από τις δύο ομάδες, αφού έχουν πετύχει το βασικό τους στόχο που ήταν η παραμονή στην κατηγορία. Οι γηπεδούχοι το κατάφεραν την προηγούμενη αγωνιστική, ενώ οι φιλοξενούμενοι είχαν από καιρό εξασφαλίσει την παραμονή τους. Οι δύο ομάδες έκαναν φάσεις μπροστά στις εστίες των Αγγελή και Σπυρόπουλου, όμως δεν μπόρεσαν να σκοράρουν και έτσι το 0-0 κρίνεται ως ένα δίκαιο αποτέλεσμα.

Οι φιλοξενούμενοι "άγγιξαν" το γκολ στο 40' όταν ο Τσάνι τροφοδότησε τον Μουτζούρη, που βγήκε τετ-α-τετ με τον Αγγελή, αλλά η μπάλα από το πλασέ του, κτύπησε στο κάθετο δοκάρι.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΝΑΛΗΨΗΣ: Αγγελής, Β. Δουρούμης, Μουτσούλας, Σακκάς, Αβιζιώτης (68' Ε. Χρονόπουλος), Μ. Παναγιωτόπουλος, Κ. Παναγιωτόπουλος (46' Πελεκάσης), Μιχαλόπουλος, Βανικιώτης, Καννάς, Θεοδωρακόπουλος.

 

ΑΚΡΙΤΑΣ ΚΟΡΩΝΗΣ: Σπυρόπουλος, Αντ. Παναγιωτόπουλος, Τέντες, Μάραντος, Χοτζόλι, Δ. Κουτσουμπός, Μουτζούρης, Φωτεινάκης, Μαθιόπουλος (70' Κανελλόπουλος), Τσάνι, Σταμάτης.