Τετάρτη, 26 Απρίλιος 2017 15:53

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΜΑΖΙΚΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ: Οι Μηχανικοί 4-3 στο ντέρμπι την Υαλοτεχνική

Γράφτηκε από τον

 

Σε ένα χορταστικό παιχνίδι που έγινε τη Δευτέρα το βράδυ στο γήπεδο «Π.Μπαχράμης» οι Μηχανικοί επικράτησαν με 4-3 στο ντέρμπι με την Υαλοτεχνική σημειώνοντας την τρίτη τους νίκησα σε ισάριθμα παιχνίδια στο ποδοσφαιρικό πρωτάθλημα μαζικού αθλητισμού (εργαζομένων). 

Την πρώτη της νίκη πέτυχε η ομάδα του ΚΤΕΛ που επικράτησε 2-1 των Λογιστών. 

ΛΟΓΙΣΤΕΣ - ΚΤΕΛ 1-2

Το σκορ άνοιξε στο 57' ο Χριστόπουλος με σουτ μέσα από την περιοχή. Στο 74' ο Κ. Δαβίλλας με διαγώνιο σουτ έκανε το 1-1. Το τελικό 1-2 διαμόρφωσε ο Τσιγαρίδης ο οποίος πήρε την μπάλα σχεδόν από το κέντρο και αφού πέρασε 6 αντιπάλους του με ψηλοκρεμαστό σουτ έστειλε την μπάλα στο αριστερό "Γ" της εστίας του Μαρινόπουλου.

Ευκαιρίες για γκολ έχασαν οι Καπερνέκας (26' σέντρα-σουτ), Ξυδέας (34' δυνατό σουτ), Β. Κοντέας (36' σουτ), Κούβελας (47' διαγώνιο σουτ), Χάριτος (51' σουτ, 72' μακρινό σουτ), Δημητρουλόπουλος (55' διαγώνιο σουτ), Κ. Δαβίλλας (59' διαγώνιο σουτ) και Χριστόπουλος (75' διαγώνιο σουτ). 

Με 10 παίκτες τελείωσε τον αγώνα η ομάδα του ΚΤΕΛ, γιατί στο 62' αντίκρισε 2η κίτρινη κάρτα ο Καδάς γιατί κλότσησε την μπάλα για να καθυστερήσει εκτέλεση φάουλ (η 1η κίτρινη στο 2' για διαμαρτυρία). 

Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Γ. Νιάρχος με βοηθούς διαιτητές τις Ερ. Ρηγόπουλου και την Μ. Αγγελή.

ΛΟΓΙΣΤΕΣ: Μαρινόπουλος, Πουρνάρας (49' Δουλάμης), Φαράντος (41' Χαρίτος), Ηλ. Κοντέας (66' Παναγιωταράκος), Λάσκαρης, Λιάππας (52' Καραγιαννίδης), Ξυδέας, Κούβελας (76' Πετρόπουλος), Κ. Δαβίλλας, Β. Κοντέας, Κοκονούζης (69' Απ. Δαβίλλας).

ΚΤΕΛ: Τσαμπούκος, Σακκάς (43' λ.τρ. Μπουγάς), Καλύβας, Τσίχλης (10' λ.τρ. Ανδρεάκος, 58' Νίκας, 76' Λεμπέσης), Αλεβίζος (39' λ.τρ. Τσιγαρίδης), Μπάνικα, Κάντζας (65' Σμυρνής), Δημητρουλόπουλος, Χριστόπουλος, Καδάς, Καπερνέκας (80' Δρακόπουλος).

 

ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ - ΥΑΛΟΤΕΧΝΙΚΗ 4-3

Μόλις στο 3' από σέντρα του Μπαρμπίτσα ο Ηλιόπουλολς με κεφαλιά άνοιξε το σκορ για την Υαλοτεχνική. Στο 34' ο Βαβαρούτσος απέφυγε έναν αμυντικό μπήκε στην περιοχή και προ του Αλευρά, πάσαρε στον Ηλιόπουλο και αυτός σε κενή εστία δεν δυσκολεύτηκε με πλασέ να κάνει το 0-2. Στο 39' ο Δεμπεγιώτης με σουτ μείωσε σε 1-2. Στο 41' ο Αθανασόπουλος με διαγώνιο σουτ μέσα από την περιοχή έστειλε την μπάλα να κτυπήσει στο κάθετο δοκάρι. Στο 51' ο Κεράνης τροφοδότησε τον Πλάγο και αυτός έκανε την πάσα στον Λουμάκη, ο οποίος με διαγώνιο σουτ μέσα από την περιοχή ισοφάρισε σε 2-2. Ενα λεπτό μετά ο Πλάγο έκανε το φαλτσαριστό σουτ λίγο έξω από την περιοχή ο Γ. Χριστόπουλος απέκρουσε, όμως η μπάλα κτύπησε στο κάθετο δοκάρι και κατέληξε στα δίχτυα και οι Μηχανικοί πέρασαν μπροστά στο σκορ με 3-2. Στο 62' διαγώνιο σουτ του Θειακού μέσα από την περιοχή ο Αλευράς δεν κατάφερε να μπλοκάρει την μπάλα που κατέληξε στα δίχτυα για το 3-3. Δύο λεπτά μετά από σέντρα του Πλάγου ο Λουμάκης με σουτ μέσα από την περιοχή διαμόρφωσε το τελικό 4-3, παρότι ο Γ. Χριστόπουλος βρήκε την μπάλα, αλλά δεν κατάφερε να αποσοβήσει το γκολ.

Ευκαιρίες για γκολ έχασαν οι Αθανασόπουλος (5' διαγώνιο σουτ, 33' μακρινό σουτ), Μπλέτσας (8' ψηλοκρεμαστό σουτ), Βρυώνης (11' σουτ), Κεράνης (44' διαγώνιο σουτ), Λουκάμης (47' σουτ, 78' σουτ), Δρούγας (54' διαγώνιο σουτ), Καρούμπαλης (61' μακρινό σουτ) και Θειακός (74' κεφαλιά).

Φωνάζουν για πέναλτι οι δύο ομάδες, ένα στο α' μέρος και δύο στην επανάληψη. Συγκεκριμένα οι Μηχανικοί ζήτησαν πέναλτι σε ανατροπή του Μίντζηρα (35') και η Υαλοτεχνική σε ανατροπή των Αθανασόπουλου (46') και Κορδελάκου (55'). Μάλιστα στο τελευταίο λίγο έλειψε να έχουν και σύρραξη, μιας και παίκτες των δύο ομάδων αντάλλαξαν γαλλικά και παραλίγο να πιαστούν στα χέρια. Η παρέμβαση των ψυχραιμότερων αποδείχθηκε καταλυτική και το επεισόδιο έληξε άμεσα. 

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο Δ. Σταυρόπουλος με βοηθούς διαιτητές τους Π. Κομπιλίρη και Ηλ. Ρηγόπουλο.

ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ: Αλευράς, Σακκάς, Βρυώνης (56' λ.τρ. Χ. Παπακωνσταντίνου), Δεμπεγιώτης, Ηλ. Παπακωνσταντίνου, Κεράνης, Μίντζηρας, Μπλέτσας (65' λ.τρ. Μαρινάκης), Λουμάκης, Ξενάκης (41' Πλάγος), Αγγελόπουλος.

ΥΑΛΟΤΕΧΝΙΚΗ: Γ. Χριστόπουλος, Γιαννακόπουλος (60' Θειακός), Καρούμπαλης, Χρ. Χριστόπουλος, Ηλιόπουλος, Βαβαρούτσος (67' Λάππας), Κορδελάκος, Σωτηρόπουλος (41' Γρηγορόπουλος), Δρούγας (56' Χαλούλος), Αθανασόπουλος, Μπαρμπίτσας (49' Μπαχράμης).

Το σημερινό πρόγραμμα

Με τρία ματς θα ολοκληρωθεί σήμερα η 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος. 

Το πρόγραμμα των αγώνων, που θα γίνουν στο γήπεδο «Π. Μπαχράμης» έχει ως εξής:

Τετάρτη 26/4

Autο Berlin - Αναδόμηση Κατασκευή (5 μ.μ.)

9ο Σύνταγμα - Ευθυγραμμίσεις Αγγελος /Barcode cafe (7 μ.μ.)

 

Ξυλοκόποι - Μπαρτσελιώμα (9 μ.μ.)