Σάββατο, 06 Μαϊος 2017 13:13

ΕΥΘΥΓΡΑΜΜΙΣΕΙΣ ΑΓΓΕΛΟΣ/BARCODE CAFE - ΚΤΕΛ 1-1: Μοιράστηκαν βαθμούς και εντυπώσεις

Γράφτηκε από τον
ΕΥΘΥΓΡΑΜΜΙΣΕΙΣ ΑΓΓΕΛΟΣ/BARCODE CAFE - ΚΤΕΛ 1-1: Μοιράστηκαν βαθμούς  και εντυπώσεις

 

Γκολ, βαθμούς και εντυπώσεις μοιράστηκαν την Πέμπτη το βράδυ οι ομάδες Ευθυγραμμίσεις Άγγελος/ Barcode cafe και ΚΤΕΛ Μεσσηνίας, στην προτελευταία αναμέτρηση της 4ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος ποδοσφαίρου μαζικού αθλητισμού που διοργανώνει ο Δήμος Καλαμάτας.

Στο σκορ προηγήθηκε η ομάδα του ΚΤΕΛ όταν ο Τσιγαρίδης έκανε την μπροστινή μπαλιά για τον Δημητρουλόπουλο, αυτός μπήκε στην περιοχή από τα πλάγια και με διαγώνιο σουτ στην απέναντι γωνία "έγραψε" το 0-1. Στο 68' ο Παπαδέας με μακρινή εκτέλεση φάουλ αιφνιδίασε τον Καρελά και διαμόρφωσε το τελικό 1-1.

Ευκαρίες για γκολ είχαν οι Τσιγαρίδης (16' φαλτσαριστό σουτ), Σπαντιδέας (30' διαγώνιο σουτ), Δημητρουλόπουλος (31' μακρινό σουτ), Πεςτράκος (38' διαγώνιο σουτ), Τζανετάκος (60' σουτ) και Νιάρχος (70' σουτ).

Από τις στιγμές που αξίζουν αναφοράς είναι το γεγονός ότι στο 8' ο Παπαδέας στην προσπάθεια του να γίνει αποδέκτης της μπάλας την προώθησε μπροστά του με το χέρι, κάτι που δεν διαπίστωσε ο διαιτητής Μπασιλάρης, καθώς δεν είχε ορατότητα. Ο παίκτης δευτερόλεπτα μετά σταμάτησε και ενημέρωσε το διαιτητή για την παράβαση και το ματς συνεχίστηκε με εκτέλεση φάουλ από την ομάδα του ΚΤΕΛ.

Βοηθοί διαιτητές ήταν οι Θ. Τζιαμουράνης, Δ. Τάγαρης.

ΕΥΘΥΓΡΑΜΜΙΣΕΙΣ ΑΓΓΕΛΟΣ: Αγγελάκος, Γιαννούκος (41' Μπίνης), Μπάρας, Σκομόπουλος, Παναγόπουλος (77' Μπαμπαλής), Κατσαφάδος (41' Κάππος), Σπαντιδέας, Παπαδέας, Κόκκαλης (41' Κουτσαντώνης), Τζανετάκος, Πετράκος (41' Βασιλόπουλος).

ΚΤΕΛ: Καρελάς, Σμύρνης (63' Νϊκας), Καλύβας, Κατράνης, Αλεβίζος (32' λ.τρ. Νιάρχος), Ανδρεάκος, Μητρογιαννόπουλος, Δημητρουλόπουλος, Καράμπελας, Τσιγαρίδης, Καπερνέκας.