Δευτέρα, 08 Μάιος 2017 15:47

ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙ - ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΑΡΑΛΙΑΣ 1-4: Πήρε την τιμητική δεύτερη θέση

Γράφτηκε από τον

Την 10η εκτός έδρας νίκη της και 20ή συνολικά πανηγύρισε στο Διαβολίτσι η Αναγέννηση Παραλίας με το εντυπωσιακό 1-4 και εξασφάλισε και μαθηματικά τη δεύτερη θέση στο πρωτάθλημα της Α' τοπικής.

Μια εντυπωσιακή πορεία για την Αναγέννηση, που επέστρεψε μετά από πολλά χρόνια στην πρώτη κατηγορία και έχει λιγότερους βαθμούς μόνο από την πρωταθλήτρια Καλαμάτα.

Για το Διαβολίτσι ήταν το τελευταίο ματς στο πρωτάθλημα, μιας και στην 30ή αγωνιστική θα πάρει στα χαρτιά τους τρεις βαθμούς.

Ο Μάρης έκανε στο 4' το 0-1 και στο 42' ο Μουλιάτος έγραψε το 0-2. Ο Τρίψας στο 54' ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 0-3 και ο Μουλιάτος με το δεύτερο προσωπικό του γκολ έκανε στο 80' το 0-4. Το γκολ της τιμής για τους γηπεδούχους σημείωσε ο Εμμανουήλ στο 85'. 

Το ματς διαιτήτευσε ο Νικολόπουλος, με βοηθούς τον Γιαννέτσο και την Τσαούση. 

ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙ: Παυλ. Σουλαντίκας, Μαραβέλας, Φ. Ντουμάνι, Μπαλόπουλος, Διαγούπης (46' Καλογερόπουλος), Σταματόπουλος, Τσαουσάι (46' Εμμανουήλ), Θεοδωρόπουλος, Παπαδόγιαννης, Α. Ντουμάνι, Π. Σουλαντίκας (35' Κρεμμύδας).

 

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΑΡΑΛΙΑΣ: Καλογερόπουλος, Πανταζής (52' Καλύβας), Βεργόπουλος, Δουρούμης, Κανελλόπουλος (70' Φατούρος), Δασκαλάκης, Αργυρόπουλος, Μουλιάτος, Τρίψας, Μάρης (80' Μάντης), Τριανταφυλλάκης.