Τετάρτη, 10 Μάιος 2017 12:52

Εξι μήνες χωρίς ήττα η Αναγέννηση Παραλίας!

Γράφτηκε από τον

Ούτε μία, ούτε δύο, αλλά 21 αγωνιστικές αήττητη είναι η Αναγέννηση Παραλίας και φιγουράρει στη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα της Α' τοπικής. 

Η "Μπάρτσα" με το εντυπωσιακό 4-1 στο Διαβολίτσι σφράγισε μάλιστα και μαθηματικά τη δεύτερη θέση, ενώ μην ξεχνάμε ότι έφθασε και στον τελικό του κυπέλλου, όπου έχασε με 1-0 στην παράταση από την Καλαμάτα.  Μια πραγματικά εντυπωσιακή σεζόν για την Αναγέννηση, που έχει ξεπεράσει κάθε προσδοκία. Ενδεικτικό ότι σε 29 αγώνες στο πρωτάθλημα, μετρά 20 νίκες, 7 ισοπαλίες και μόλις 2 ήττες. 

Συγκεκριμένα, η Αναγέννηση έχασε στην πρεμιέρα από τον Μιλτιάδη εκτός έδρας με 2-1, ενώ η δεύτερη ήττα της ήταν στις 12 Νοεμβρίου από την Καλαμάτα με 2-0, στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής.  Το πρωτάθλημα ολοκληρώνεται την προσεχή Κυριακή με το εντός έδρας ματς απέναντι στον 3ο της βαθμολογίας Πάμισο, το οποίο θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Στάδιο, που μαζί με τον Κορδία ήταν οι φετινές έδρες του συλλόγου. 

Τη νέα σεζόν η Αναγέννηση θα αγωνίζεται στο γήπεδο των Σφαγείων, στο οποίο θα μπει αυτές τις μέρες τάπητας. 

Πρώτοι σκόρερ οι Μουλιάτος, Τρίψας 

Στα αξιοσημείωτα της φετινής σεζόν είναι ότι η Αναγέννηση, ήταν μαζί με την Καλαμάτα, οι ομάδες με τις λιγότερες ήττες (2), ενώ το συγκρότημα του Αντώνη Μαυρέα έχει την 4η καλύτερη επίθεση με 58 γκολ και τη δεύτερη καλύτερη άμυνα με 21 τέρματα. 

Το βάρος στο σκοράρισμα έχουν σηκώσει οι Μουλιάτος και Τρίψας. Ο πρώτος με 17 γκολ και ο δεύτερος με 13, ενώ αν και μεσοαμυντικός αρκετά γκολ έχει πετύχει και ο Τριανταφυλλάκης (8).  Να σημειωθεί ότι ο Μουλιάτος είναι στην τρίτη θέση του πίνακα των σκόρερ της Α' τοπικής, μαζί με τον Χελά του Πανθουριακού και τον Μπίσα του Παμίσου.  Στην δεύτερη θέση με 19 γκολ είναι ο Πανταζής του Πανθουριακού και ο Λαθύρας του Παμίσου και στην κορυφή με 22 τέρματα ο Χρήστος Καλαντζής της Καλαμάτας, που λογικά θα κερδίσει και τον τίτλο. 

Ενθουσιασμένος με τους παίκτες ο Μαυρέας 

Πλέον η Αναγέννηση θέλει να τελειώσει με τον καλύτερο τρόπο μια πετυχημένη σεζόν , με αντίπαλο τον Πάμισο, που επίσης βρίσκεται σε καλή αγωνιστική και ψυχολογική κατάσταση.

Ο  προπονητής της Αναγέννησης Αντώνης Μαυρέας δεν κρύβει τον ενθουσιασμό του , για την παρουσία των παικτών του: 

 

"Εχω στερέψει από λόγια, συγχαρητήρια και επαίνους για τους ποδοσφαιριστές μου! Πραγματικά με έχουν αφήσει άφωνο με την πειθαρχία τους την αγωνιστική συμπεριφορά τους και το όμορφο ποδόσφαιρο που παίζουμε! Η βαθμολογική  θέση μας και τα στατιστικά στοιχεία  μιλάνε μόνα τους! Αξίζουν πολλά αυτά τα παιδιά. Εχουν αξία, έδειξαν χαρακτήρα και αστείρευτο ταλέντο! Απομένει ένα παιχνίδι για να τελειώσει και τυπικά αυτή η όμορφη, τρελή και τρομερή πορεία της ομάδας μας. Ευχαριστούμε τον ΑΟ Διαβολιτσίου για την φιλοξενία και του ευχόμαστε τα καλύτερα για το ερχόμενο πρωτάθλημα», κατέληξε  ο προπονητής της Αναγέννησης.