Δευτέρα, 04 Νοέμβριος 2013 18:58

Συγχαρητήρια από Αναστασίου στον Παναθηναϊκό

Γράφτηκε από τον
Συγχαρητήρια από Αναστασίου στον Παναθηναϊκό

Οι παίκτες του Παναθηναϊκού μετά το ρεπό της Κυριακής, επέστρεψαν την Δευτέρα στο «Απήλιον, με τον Γιάννη Αναστασίου να προσπαθεί να τους φτιάξει το ηθικό αλλά και να τους διδάξει τι ακριβώς πρέπει να κάνουν σε ανάλογες περιπτώσεις, ώστε όταν δεν έρχεται το γκολ να μην χάνεται το παιχνίδι.
Εξάλλου, το «τριφύλλι» αν και ήταν καλύτερο από τον Ολυμπιακό, ηττήθηκε από μία φάση στο 90', κατά την οποία δεν υπήρχε αμυντική συνοχή.

«Θέλω να σας συγχαρώ όλους για την εμφάνιση. Κάναμε μία πολύ καλή προσπάθεια. Δεν αξίζαμε την ήττα αλλά τώρα πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά. Να μάθουμε από τα λάθη μας και να γίνουμε καλύτεροι. Πρέπει να συνεχίσουμε με την ίδια διάθεση και το πάθος που είχαμε στο ντέρμπι» είπε αρχικά και μεταξύ άλλων ο Έλληνας τεχνικός και συνέχισε:

«Αφήνουμε πίσω μας το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. Πρέπει να κρατήσουμε ψηλά το κεφάλι και να προχωρήσουμε. Τέτοια παιχνίδια μπορούμε να τα κερδίζουμε αλλά όταν δεν έρχεται το γκολ πρέπει να προσέχουμε τουλάχιστον να μην τα χάνουμε. Έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι το Σάββατο με τον Άρη, πρέπει να τα δώσουμε όλα και να πάρουμε τη νίκη».

ΠΗΓΗ: GAZZETA.GR