Τρίτη, 23 Μάιος 2017 12:41

"ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ": Υπόσχεση Παπαδόπουλου για ενίσχυση στη Γ' εθνική

Γράφτηκε από τον

 

Με την απονομή του κυπέλλου του πρωταθλητή ολοκληρώθηκε την Κυριακή η φετινή σεζόν για την Καλαμάτα.

Η "Μαύρη Θύελλα" έκανε το νταμπλ στη Μεσσηνία και επιστρέφει μετά από ένα χρόνο στις εθνικές κατηγορίες. Το νέο πρωτάθλημα της Γ' εθνικής θα είναι σαφώς πιο δύσκολο και η Καλαμάτα οφείλει να ενισχυθεί για να παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο. 

Ο Σταύρος Παπαδόπουλος που παρακολούθησε το φιλικό - φιέστα με την Αναγέννηση Παραλίας, υποσχέθηκε ενίσχυση, ενώ απάντησε ότι δεν έχει παρθεί ακόμα απόφαση για το αν θα παραμείνουν στον πάγκο οι Ελβιο Μάνα και Τάσος Χατζηαγγελής. Κάτι που σημαίνει ότι τα πάντα είναι ανοιχτά για το τεχνικό τιμ. Ο πρόεδρος της "Μαύρης Θύελλας" δήλωσε πάντως ικανοποιημένος από τη φετινή σεζόν και δεσμεύτηκε ότι θα γίνει ότι καλύτερο για να έχει θετικό αποτέλεσμα και η επόμενη. 

 

Θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο ότι η Μεσσηνιακή ομάδα θα προχωρήσει σε ποιοτικές προσθήκες με παίκτες εκτός Νομού, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα χαθεί το ντόπιο στοιχείο. Οι Μάνα και Χατζηαγγελής θα παραδώσουν στη διοίκηση την έκθεση με την αξιολόγηση των παικτών και ο κ. Παπαδόπουλος θα κρίνει ποιοι θα ανανεώσουν και ποιοι θα φύγουν. Από το αριθμό των αποχωρήσεων θα εξαρτηθεί και ο αριθμός των μεταγραφών. Ο σχεδιασμός για το επόμενο πρωτάθλημα θα τεθεί σε εφαρμογή τις πρώτες μέρες του Ιουνίου, μιας και άπαντες θέλουν ένα διάστημα ξεκούρασης από τη φετινή σεζόν. Οι παίκτες ήδη άλλωστε ξεκίνησαν διακοπές από την Κυριακή το βράδυ με το γυμναστή Γιώργο Κατσούλη, να τους έχει δώσει πρόγραμμα εκγύμνασης ώστε να παραμείνουν σε καλή κατάσταση.