Τετάρτη, 06 Νοέμβριος 2013 18:53

Στην διάθεση Γκόφα και ο Ντία Αλιού

Γράφτηκε από τον

Η άρνηση του Ντία Αλιού να αγνιστεί στην μεσαία γραμμή οδήγησε την περασμένη Κυριακή τον Μίλτο Γκόφα να τον αποκλείσει από την αποστολή του αγώνα με τον Παναρκαδικό και να τον παραπέμψει στην διοίκηση της ομάδας ώστε να αποφασιστεί το μέλλον του στην ομάδα.


Σήμερα λοιπόν ο έγχρωμος ποδοσφαιριστής είχε συνάντηση με την διοίκηση της «μελανόλευκης» ομάδα, όπου παραδέχτηκε το λάθος του και πλέον τίθεται κανονικά στην διάθεση του Γκόφα για την συνέχεια του πρωταθλήματος.
Ο τεχνικός της Καλαμάτας ήταν κάθετος στο συγκεκριμένο θέμα αφού είχε ξεκαθαρίσει πως δεν ανέχεται να βάζει κανείς τον εαυτό του πάνω από την ομάδα. Από την στιγμή όμως που ο Αλιού παραδέχτηκε το λάθος του και διαβεβαίωσε την διοίκηση πως στο εξής θα είναι πρόθυμος να παίξει σε οποιαδήποτε θέση του ζητηθεί, το θέμα είναι αίσιο τέλος και ο παίκτης μπαίνει ξανά κανονικά στην ομάδα.
Πρόκειται σίγουρα για μια θετική εξέλιξη αφού ο Αλιού είναι ένα πολύτιμο εργαλείο στο ρόστερ της Μεσσηνιακής ομάδας και ενδεχόμενη απομάκρυνση του θα την αποδυνάμωνε.

Μπαίνει ο Μπελεβέτης

Σήμερα η προπόνηση της ομάδας έγινε στο γήπεδο του Ασπροχώματος με τους Μπελεβέτη και Τσιμικλή να ακολουθούν ατομικό πρόγραμμα. Να θυμίσουμε πως ο Μπελεβέτης έχει μείνει δύο εβδομάδες εκτός δράσης λόγω τραυματισμού, ενώ ο Τσιμικλής απλά ένιωσε κουρασμένος χθες και δεν έχει κάποιοο πρόβλημα. Αύριο πάντως αναμένεται να μπουν και οι δύο σε κανονικούς ρυθμούς και να τεθούν στην διάθεση του Γκόφα για το ματς της Κυριακής.
Αντίθετα, εκτός μάχης παραμένει ο Νίκος Τριανταφυλλάκης ο οποίος τραυματίστηκε στο ματς της Κυριακής.

«Οριακό παιχνίδι
με Ατρόμητο»

Στο μεταξύ, ο Μίλτος Γκόφας σε δηλώσεις του στο pelop.gr της Πάτρας χαρακτήρισε οριακό το ματς της Κυριακής. Μεταξύ άλλων ανέφερε:
«Μας περιμένει ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Ο Ατρόμητος έχει αλλάξει προς το καλύτερο, αφού ο Θόδωρος Πατρώνης είναι ένας σοβαρός προπονητής. Για εμάς είναι ένα κομβικό ματς, που πρέπει να κερδίσουμε. Ξαναλέω όμως ότι δεν θα έχουμε εύκολο έργο, αλλά θα το παλέψουμε. Ο Ατρόμητος έχει εξαιρετικό υλικό, από τα καλύτερα ίσως της κατηγορίας. Ετσι όπως έχουν έρθει τα πράγματα, εμείς είμαστε αναγκασμένοι να κυνηγάμε μόνο τη νίκη. Δεν έχουμε άλλη επιλογή. Είμαστε σε καλή κατάσταση, μπορούμε να βελτιωθούμε ακόμα περισσότερο και η ψυχολογία μας ανεβασμένη».

Διαιτητές
από Πρέβεζα

Ο Γ. Ρούσσος - Μπεκερτζής θα διαιτητεύσει το ματς της Κυριακής με τον Ατρόμητο στην Πάτρα ( 3 μ.μ.) ενώ βοηθοί του θα είναι οι Γκαρτζονίκας και Τσόγκας και οι τρεις από την Πρέβεζα. Παρατηρητής του αγώνα θα είναι ο Βασιλάκης από την Ηλεία.