Τετάρτη, 31 Μάιος 2017 19:03

ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ: Τα βλέμματα στο ντέρμπι ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός

Γράφτηκε από τον

 

Το ντέρμπι στην Τούμπα μεταξύ του ΠΑΟΚ και του Παναθηναϊκού ξεχωρίζει από το σημερινό πρόγραμμα της 6ης ημέρας (και τελευταίας) των play offs της Super League.

Η ομάδα του Βλάνταν Ιβιτς, μετά την ήττα από την ΑΕΚ στο Ολυμπιακό στάδιο (1-0) θέλει τη νίκη, για να εξασφαλίσει την πρωτιά. 

Στο άλλο παιχνίδι της αγωνιστικής ο Πανιώνιος υποδέχεται στη Νέα Σμύρνη την ΑΕΚ σ' ένα παιχνίδι, στο οποίο οι φιλοξενούμενοι έχουν το προβάδισμα για τη νίκη. 

Θυμίζουμε, ότι τα βαθμολογικά δεδομένα άλλαξαν στα πλέι οφ μετά την τιμωρία του Παναθηναϊκού στο ντέρμπι της Λεωφόρου με τον ΠΑΟΚ, που διεκόπη. Οι "πράσινοι" έχασαν στα χαρτιά το ματς, ενώ τους αφαιρέθηκαν και 3 βαθμοί, από τα πλέι - οφ και δύο από το επόμενο πρωτάθλημα. Ακόμα ο Παναθηναϊκός τιμωρήθηκε με 2 αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών και με 41.000 ευρώ πρόστιμο για το κουτάκι της μπύρας που τραυμάτισε τον Βλάνταν Ιβιτς στο γήπεδο της Λεωφόρου.

Ετσι ο ΠΑΟΚ με τη νίκη στα χαρτιά με 3-0 φθάνει τους 11 βαθμούς, η ΑΕΚ έχει 9, ο Παναθηναϊκός και ο Πανιώνιος 4. Κάτι που σημαίνει ότι ΠΑΟΚ και ΑΕΚ μάχονται για την πρώτη θέση στην τελευταία αγωνιστική και Παναθηναϊκός και Πανιώνιος για την αποφυγή της τελευταίας θέσης.

Συνοπτικά το πρόγραμμα της 6ης ημέρας των play offs της Super League έχει ως εξής:

Πανιώνιος-ΑΕΚ 20:30

ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός 20:30 

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (5 αγ.) 

1. ΠΑΟΚ         11

2. ΑΕΚ           9

3. Παναθηναϊκός  5

 

4. Πανιώνιος     4

* Από τον Παναθηναϊκό έχουν αφαιρεθεί 3 βαθμοί.