Δευτέρα, 05 Ιούνιος 2017 19:17

"ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ": Δεν προχώρησε του Χριστόπουλου

Γράφτηκε από τον

 

Ο Γιάννης Χριστόπουλος δεν θα είναι τελικά ο νέος προπονητής της "Μαύρης Θύελλας" και αυτός που θα την οδηγήσει στη Γ' εθνική…

Μέσα στο Σαββατοκύριακο ο διοικητικός ηγέτης της Καλαμάτας Σταύρος Παπαδόπουλος αποφάσισε πως δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για συνεργασία με τον Μεσσήνιο τεχνικό που έχει αρκετά μεγάλη εμπειρία από πάγκους ομάδων της Σούπερ Λιγκ. Οι επαφές του Χριστόπουλου τόσο με τον κ. Παπαδόπουλο, όσο και με τον αντιπρόεδρο Δημήτρη Τσάκωνα έγιναν σε πολύ καλό επίπεδο και υπήρχε αμοιβαία εκτίμηση, όμως τα εχέγγυα που ζήτησε ο 45χρονος τεχνικός ήταν αρκετά και αποφασίστηκε να μην προχωρήσει αυτή η περίπτωση, αφήνοντας όμως ανοικτή την… πόρτα για το μέλλον.

Πλέον οι διοικούντες της καλαματιανής ομάδας κοιτάζουν άλλες λύσεις για τον ασπρόμαυρο πάγκο και ήδη ο κ. Τσάκωνας έχει επαφές με 2-3 μη Μεσσήνιους τεχνικούς.

 

Πάντα φυσικά υπάρχει το ενδεχόμενο να συνεχίσουν ως τεχνικό δίδυμο οι Χατζηαγγελής - Μάνα που το έργο τους κρίθηκε επιτυχημένο ή να παραμείνουν στην ομάδα από άλλο πόστο. Όπως και να' χει το θέμα προπονητή αναμένεται να τελειώσει μέσα στην εβδομάδα.