Πέμπτη, 08 Ιουνίου 2017 12:56

ΑΝΔΡΟΥΣΑ: Νέα προσπάθεια για διοίκηση το Σάββατο

Γράφτηκε από τον
ΑΝΔΡΟΥΣΑ: Νέα προσπάθεια για διοίκηση το Σάββατο

Χωρίς αποτέλεσμα πραγματοποιήθηκε το περασμένο Σάββατο η πρώτη γενική συνέλευση της Ανδρούσας.

Μεθαύριο Σάββατο στις 7.30 μ.μ. λοιπόν έχει προγραμματιστεί νέα συνέλευση όπου θα γίνει νέα προσπάθεια για την ανάδειξη νέου διοικητικού συμβουλίου. 

Ανακοίνωση - απολογισμός του απερχόμενου Δ.Σ.

Στο μεταξύ, η απερχόμενη διοίκηση με ανακοίνωση στη σελίδα της ομάδας στο facebook αναφέρεται στις δυσκολίες που αντιμετώπισε την περασμένη σεζόν. 

"Με το τέλος του πανηγυριού και την έναρξη των διεργασιών για την Γενική Συνέλευση, τελείωσε και το έργο της φετινής διοίκησης. Τελείωσε μια περίοδος γεμάτη αγκάθια, απίστευτο άγχος και εμπόδια εξ αρχής.

Στο τέλος της προηγούμενης σεζόν και μετά τη Γενική Συνέλευση η ομάδα έμεινε χωρίς διοίκηση και με πάρα πολλές υποχρεώσεις που δεν άφηναν πολλά περιθώρια να βρεθούν άνθρωποι να αναλάβουν το φορτίο. 

Πάντα όμως αυτή η ομάδα έβρισκε τον τρόπο να επιβιώνει, χάρη κυρίως στο συναίσθημα και την αγάπη κάποιων “πιστών στρατιωτών” που δεν την αφήνουν ποτέ μόνη.

Προεξέχοντος του προέδρου Παν. Μαραγκούλια, στρατευτήκαμε όσοι πιστοί, για τη συνέχιση της ύπαρξης της ομάδας μας. Τα εμπόδια πολλά και μάλιστα μέσα από το χωριό μας και από ανθρώπους που πέρασαν από τον Σύλλογο.

Δεν θα κατεβάσουμε ομάδα έλεγαν, δεν θα βρίσκουμε χρήματα έλεγαν, δεν θα έχουμε παίκτες έλεγαν, θα πέσουμε κατηγορία έλεγαν και τι δεν έλεγαν. Μέχρι και 5χιλιαρα μοίραζαν για να φύγει η “ανίκανη” διοίκηση και να έρθουν οι”σωτήρες”.

Ξέχασαν όμως ότι το καλοκαίρι η ομάδα ήταν ακέφαλη και χρεωμένη (από ποιους άραγε) και κανείς δεν έπαιρνε την ευθύνη να την βγάλει από το αδιέξοδο. Στην πορεία τα εμπόδια πολλαπλασιαστήκαν αφού ακόμα και μελή του ΔΣ δεν πίστεψαν την ομάδα, το δικό τους οικοδόμημα δηλαδή, με αποτέλεσμα να μείνουν ως το τέλος οι λίγοι και πραγματικά πιστοί.

Ο πρόεδρος Παν. Μαραγκούλιας δέχτηκε απίστευτο πόλεμο γιατί θέλησε να κρατήσει την ομάδα αμέτοχη σε προσωπικά παιχνίδια.

Ήξερε όμως ότι με αυτούς που έμειναν μαζί του θα πήγαινε την ομάδα ως το τέλος.

 

Με τον Γιώργο Κολυβάρη με την 17χρονη εμπειρία από ΔΣ και από μικρό παιδί στην ομάδα, με τον Μπάμπη Κωνσταντόπουλο με την 10χρονη παρουσία στο ΔΣ, με τον Παν. Δέδε που άφηνε την ψυχή του στο γήπεδο και μετά συνέχιζε σαν μέλος του ΔΣ να στήνει σχεδόν μόνος του εκδηλώσεις, με τον Γιάννη Γιαννόπουλο που αν και φρέσκος στο ΔΣ απέδειξε ότι δεν χρειάζεται να είσαι από την Ανδρούσα για να αγαπήσεις την ομάδα. Έτσι πήγε η χρονιά μέχρι τέλος. Όλοι δώσαμε ότι είχαμε ώστε να μείνει όρθιο αυτό το οικοδόμημα που κάποιοι από εμάς το υπηρετούμε από την Γ' τοπική και το φέραμε μέχρι την Α'. Τώρα το παραδίδουμε όπως πρέπει να είναι. Στην μεγάλη κατηγορία, χωρίς βάρη και υποχρεώσεις και με αρκετά παιδιά από την ακαδημία ικανά να προσφέρουν ότι μπορούν, αν τα πιστέψουν. Ευχόμαστε κι ελπίζουμε η συνέχεια του ΑΣ Ανδρούσας να είναι αντάξια της 53χρονης Ιστορίας του".