Παρασκευή, 09 Ιούνιος 2017 21:06

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΜΑΖΙΚΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ: Διαμαρτυρία της επιτροπής διαιτησίας για την επίθεση στο Γιαννέτσο

Γράφτηκε από τον

 

Μετά τα επεισόδια και τη γροθιά που δέχτηκε ο διαιτητής Γιάννης Γιαννέτσος από παίκτη της ομάδας Αναδόμηση/Κατασκευή στο ματς με το ΚΤΕΛ την περασμένη Τετάρτη, η επιτροπή διαιτησίας της ΕΠΣΜ με ανακοίνωση - διαμαρτυρία τονίζει ότι δεν θα διαθέσει διαιτητές για τα ματς της 1ης αγωνιστικής των πλέι οφ.

Επίσης ζητεί την παραδειγματική τιμωρία του παίκτη και της ομάδας του και προειδοποιεί πως αν συμβεί ξανά ανάλογο περιστατικό δεν θα διαθέσει ξανά διαιτητές για το εν λόγω πρωτάθλημα.

Η ανακοίνωση αναφέρει αναλυτικά...

"Η Επιτροπή Διαιτησίας της ΕΠΣΜ με αφορμή την βιαιοπραγία εναντίον διαιτητή της Ένωσης μας στο Πρωτάθλημα Μαζικού Αθλητισμού του Δήμου Καλαμάτας από την ομάδα Αναδόμηση/Κατασκευή αποφάσισε:

Σε ένδειξη διαμαρτυρίας αρνείται να διαθέσει διαιτητές για την 1η αγωνιστική των πλέι οφ του πρωταθλήματος.

Ζητά την παραδειγματική τιμωρία του εν λόγω ποδοσφαιριστή καθώς και της ομάδας του διότι ξέφυγε από το πνεύμα του πρωταθλήματος το οποίο δεν είναι άλλο από την άθληση των εργαζομένων.

 

Επισημαίνουμε ότι αν επαναληφθεί παρόμοιο φαινόμενο και από άλλη ομάδα του συγκεκριμένου πρωταθλήματος, η Ένωση μας θα παύσει να διαθέτει διαιτητές για το εν λόγω πρωτάθλημα". 

  1. ΠΡΟΣΦΑΤΑ
  2. ΔΗΜΟΦΙΛΗ
  3. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ