Πέμπτη, 15 Ιούνιος 2017 12:06

ΤΕΛΛΟΣ ΑΓΡΑΣ: Δυνατό μπάσιμο στις μεταγραφές με Γεωργιόπουλο και Ντουγέρογλου

Γράφτηκε από τον

 

Με εντυπωσιακό τρόπο ξεκίνησε τη μεταγραφική του ενίσχυση ο Τέλλος Αγρας...

Η ομάδα των Γαργαλιάνων έδωσε τα χέρια με τους Θανάση Γεωργιόπουλο (φώτο) και Θοδωρή Ντουγέρογλου. Ο πρώτος επιστρέφει μετά από χρόνια στην ομάδα της πόλης του, ενώ πέρυσι αγωνίστηκε αρχικά στο Μιλτιάδη και στη συνέχεια στην Α.Ε. Γαργαλιάνων.

Ο 26χρονος μεσοεπιθετικός έχει αγωνιστεί ακόμα σε Μιλτιάδη και Εράνη στη Δ' εθνική.

Πρόκειται για έναν από τους καλύτερους μεσοεπιθετικούς, που αναμένεται να κάνει τη διαφορά στο νέο πρωτάθλημα της Α' τοπικής.

Εξίσου ποιοτική είναι και η δεύτερη προσθήκη στο καλοκαιρινό παζάρι. Ο 32χρονος Θοδωρής Ντουγέρογλου, που έχει φορέσει και τη φανέλα του Ολυμπιακού Πειραιώς, είναι από τους πιο ικανούς Μεσσήνιους τερματοφύλακες.

Πέρυσι ήταν προπονητής - παίκτες στην Α.Ε. Γαργαλιάνων και τη σεζόν 2014-15 συνέβαλε τα μέγιστα για την εντυπωσιακή πορεία της Κυπαρισσίας.

Τότε που ο ΑΟΚ κατέκτησε αήττητος τον τίτλο στην Α' τοπική και έφθασε μια ανάσα από την άνοδο στη Γ' εθνική, με τον Ντουγέρογλου να κρατά το μηδέν στην άμυνα για 21 παιχνίδια!.

Ο Ντουγέρογλου, έχει εμπειρίες από μεγαλύτερες κατηγορίες και αναμένεται να βοηθήσει σημαντικά τον Τέλλο Αγρα, ο οποίος θέλει να τερματίσει στην 5άδα.

Γι' αυτό και συμφώνησε, ως γνωστόν, με τον Αντώνη Μαυρέα, ο οποίος επιστρέφει στον πάγκο του μετά από δύο χρόνια με σκοπό να τον οδηγήσει στης επιτυχίες, μετά την περσινή άσχημη σεζόν και την 14η θέση στην Α' τοπική.