Σάββατο, 17 Ιούνιος 2017 13:36

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΜΑΖΙΚΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ: Η Υαλοτεχνική 1-0 την Auto Berlin

Γράφτηκε από τον
ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΜΑΖΙΚΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ: Η Υαλοτεχνική 1-0 την Auto Berlin

 

Η Υαλοτεχνική επικράτησε με 1-0 της Auto Berlin, στον πρώτο αγώνα των πλέι-οφ για την ανάδειξη του πρωταθλητή, που διεξήχθη το βράδυ της Πέμπτης στο "Π. Μπαχράμης".

Οι δύο ομάδες διεκδίκησαν τη νίκη, δημιουργώντας αρκετές φάσεις μπροστά στις εστίες των Μπάμπη και Δ. Αθανασόπουλου, με τους νικητές πέρα από το γκολ να έχουν και τρία δοκάρια.

Στο 62' ο Γρηγορόπουλος με απευθείας φάουλ έξω από την περιοχή και λίγο πλάγια έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι και άουτ. στο 70' ο Λάππας έκανε το συρτό σουτ έξω από την περιοχή, στην πορεία της μπάλας έπεσε ο Μπάμπης, όμως δεν κατάφερε να τη συγκρατήσει, πέρασε από σχεδόν από το κεφάλι του και κατέληξε στα δίχτυα για να γίνει έτσι το 0-1. Στο 73' φάουλ του Μπαχράμη από πλάγια σχεδόν από τη γραμμή της μεγάλης περιοχής, η μπάλα έφτασε στον Μπαρμπίτσα, ο οποίος με κεφαλιά την έστειλε στο κάθετο δοκάρι. Στο 76' ο Βαβαρούτσος μπήκε στην περιοχή και πάσαρε στον Ι. Αθανασόπουλο, αυτός δεν βρήκε χώρο για να σουτάρει και τροφοδότησε δίπλα του τον Λάππα, αυτός έκανε αμέσως το σουτ και την έστειλε στο οριζόντιο δοκάρι και μετά κατέληξε άουτ.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο Ψηλοπαναγιώτης με βοηθούς διαιτητές τον Μπασιλάρη και την Ε. Τσαούση.

AUTO BERLIN: Μπάμπης, Καλαποθάκης, Βρυώνης, Μαντούκας, Μανιάτης, Ντανταβασίλης, Καλατζής (41' Ψώνης), Μωράκης, Γ. Τσιγαρίδης, Μπελαούρης (78' Αθ. Τσιγαρίδης), Γιαννόπουλος (59' Κατσούλης).

ΥΑΛΟΤΕΧΝΙΚΗ: Δ. Αθανασόπουλος, Ηλιόπουλος, Καρούμπαλης, Παλαμαράς, Κορδελάκος, Χρ. Χριστόπουλος, Δρούγας (46' Λάππας), Μπαχράμης, Ι. Αθανασόπουλος, Γρηγορόπουλος (67' Μπαρμπίτσας), Βαβαρούτσος.

 

Η βαθμολογία

Με σύστημα βαθμολογίας, ανάλογο με αυτό στα πλέι-οφ της Σούπερ Λιγκ, ξεκίνησαν το μίνι πρωτάθλημα, οι 4 πρώτες ομάδες της α' φάσης του πρωταθλήματος, η Auto Berlin, οι Ξυλοκόποι, οι Μηχανικοί και η Υαλοτεχνική. Οι τρεις πρώτες ξεκινούν με 1 βαθμό και η Υαλοτεχνική χωρίς βαθμό. Μετά τον προχθεσινό αγώνα, η βαθμολογία έχει ως εξής:

 

1. Υαλοτεχνική 1-0 3

2. Auto Berlin 0-11

3. Ξυλοκόποι 0-0 1

4. Μηχανικοί 0-01


Τα επόμενα παιχνίδι

Την προσεχή Δευτέρα έχει προγραμματιστεί να γίνει το 2ο παιχνίδι της 1ης αγωνιστικής Ξυλοκόποι - Μηχανικοί στις 8.30 το βράδυ.

Η επιτροπή πρωταθλήματος γνωστοποίησε και το πρόγραμμα των αναμετρήσεων της 2ης αγωνιστικής. Συγκεκριμένα ο αγώνας Ξυλοκόποι - Υαλοτεχνική θα γίνει την Πέμπτη 22 Ιουνίου και το Μηχανικοί - Auto Berlin, την επόμενη ημέρα.