Τετάρτη, 21 Ιούνιος 2017 19:06

Ανακοίνωσε νέο προπονητή ο Χανδριναϊκός

Γράφτηκε από τον 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Με νέο προπονητή θα πορευτεί ο Χανδριναϊκός στο νέο πρωτάθλημα της Α1 τοπικής, καθώς η διοίκηση έλυσε τη συνεργασία με το Δημήτρη Μάλαμα και έδωσε τα χέρια με τον Πέτρο Χιώτη.

Η συμφωνία μάλιστα με τον Χιώτη επιτεύχθηκε άμεσα, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση:
" Οι δυο πλευρές ήρθαν άμεσα σε συμφωνία μετά από ανάλυση των δεδομένων και των στόχων, και χάραξαν συγκεκριμένο πλάνο επάνω στο οποίο θα πορευτεί την νέα χρονιά ο Χανδριναϊκός.  Επίσης στην θέση του γενικού αρχηγού θα είναι φέτος ο μέχρι πρότινος τερματοφύλακας της ομάδας Πέτρος Νικητόπουλος, ο οποίος αποφάσισε να κρεμάσει τα γάντια του μετά από 17 χρόνια και να βοηθήσει το σύλλογο από αυτό το πόστο. Άμεσα θα ξεκινήσουν οι συζητήσεις με τους υπάρχον παίχτες που βρίσκονται στο ρόστερ, αλλά και νέους που πρόκειται να έρθουν φέτος στην ομάδα, ώστε να κατασταλάξουμε στο νέο ρόστερ του συλλόγου. Να καλωσορίσουμε λοιπόν τον Πέτρο Χιώτη στον Χανδριναϊκό και να του ευχηθούμε να είναι υγιής και να καταφέρει όλους τους στόχους για τον ίδιο και για το σύλλογο", αναφέρει η ανακοίνωση της ομάδας.

"Σε ευχαριστούμε Δημήτρη Μάλαμα"

Ο Δημήτρης Μάλαμας αποτελεί παρελθόν από το Χανδριναϊκό, αλλά θα είναι πάντα στην καρδιά της διοίκησης, των φιλάθλων και των κατοίκων του χωριού.  Η ανακοίνωση για το "διαζύγιο" με το Μάλαμα δείχνει άλλωστε  την τεράστια εκτίμηση τους στο πρόσωπο του Μάλαμα.
Αναλυτικά: " Με πόνο καρδιάς αλλά μέσα σε κλίμα αλληλοκατανόησης και εκτίμησης λύθηκε κοινή συναίνεση η μακρόχρονη συνεργασία του Χανδριναϊκού Π.Σ. με τον Δημήτρη Μάλαμα. Οι δυο πλευρές αποφάσισαν να αλλάξουν σελίδα στις πορείες τους, γνωρίζοντας ότι δεν είναι εύκολο μετά από τόσα χρόνια κοινής πορείας στο σύλλογο. Ο Δημήτρης Μάλαμας αποτελεί το μεγαλύτερο κομμάτι στην σύγχρονη ιστορία του συλλόγου και θα είναι πάντα στην καρδιά όχι μόνο της διοίκησης και των φιλάθλων του Χανδριναϊκού, αλλά και όλου του χωριού μας.
Με ήθος, ταπεινότητα, πολύ δουλειά, και σεβασμό σε όλους αυτούς που τον εμπιστεύτηκαν αυτά τα χρόνια στο τιμόνι της ομάδας, κανένας δεν έχει να πει το παραμικρό γι' αυτόν τον άνθρωπο που αγάπησε τόσο πολύ τον σύλλογο μας.
Δημήτρη σε ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας που αγάπησες και ψήλωσες την ομάδας μας και τον τόπο μας. Για μας θα είσαι ένα παράδειγμα ήθους, τιμιότητας και μεγαλείου ψυχής που θα κουβαλάμε πάντα στις καρδιές μας.
Σου ευχόμαστε προσωπική υγεία, ότι καλύτερο στους επόμενους προορισμούς σου, και να ξέρεις ότι σε αυτό τον τόπο έχεις μόνο φίλους που θα εκτιμούν και θα αγαπάνε πάντα τον άνθρωπο Δημήτρη Μάλαμα. 
Σου είμαστε ευγνώμων και θα θυμόμαστε πάντα τους αγώνες που έδωσες εντός και εκτός του γηπέδου για τον σύλλογο μας».

  1. ΠΡΟΣΦΑΤΑ
  2. ΔΗΜΟΦΙΛΗ
  3. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ