Πέμπτη, 22 Ιούνιος 2017 16:05

Γκολ και θέαμα στο "1ο Καλαμάτα Cup Ακοβίτικα"

Γράφτηκε από τον
Γκολ και θέαμα στο "1ο Καλαμάτα Cup Ακοβίτικα"

Πολλά γκολ και ωραίο θέαμα πρόσφερε το "1ο Καλαμάτα Cup Ακοβίτικα", το τουρνουά ποδοσφαίρου ακαδημιών που ξεκίνησε την Παρασκευή και ολοκληρώθηκε την Κυριακή στα Εκπαιδευτήρια Μπουγά.


Στο τουρνουά αγωνίστηκαν παιδιά γεννημένα από το 2006 έως το 2008. Συμμετείχαν η Ακαδημία Tornados, ο Αρις Καλαμάτας, η Ομόνοια, ο Πανιώνιος, ο Ηρακλής Καλαμάτας και ο Πατίστα. Διοργανωτές ήταν η ακαδημία ποδοσφαίρου Tornados, ο Αρις Καλαμάτας και τα Εκπαιδευτήρια Μπουγά.
Μετά από μια σειρά ωραίων αγώνων με τα παιδιά να το ευχαριστιούνται, την Κυριακή το απόγευμα έγιναν οι τελικοί αγώνες κατάταξης.
Στο μεγάλο τελικό η Ομόνοια νίκησε 2-1 τον Πανιώνιο Μεγαλόπολης και πήρε την πρώτη θέση.
Την τρίτη θέση πήρε ο Ηρακλής Καλαμάτας που νίκησε στο μικρό τελικό με 4-3 τον Αρι Καλαμάτας. Για τις θέσεις 5-6 ο Πατίστα νίκησε 2-0 την ακαδημία ποδοσφαίρου Tornados.
Τους αγώνες παρακολούθησαν, μεταξύ άλλων, ο Μεσσήνιος προπονητής της Εθνικής ομάδας παίδων Βασίλης Γεωργόπουλος και ο προπονητής των μικτών ομάδων της ΕΠΣΜ Ηλίας Μαστορέας.
Οι διοργανωτές δεν έκρυψαν την ικανοποίηση τους για την πετυχημένη διοργάνωση και ανανέωσαν το ραντεβού με τα παιδιά για το χρόνου. "Ενα γεμάτο τριήμερο έφτασε στο τέλος του. Είμαστε ενθουσιασμένοι και χαρούμενοι με την προσπάθεια των παιδιών, τη χαρά τους και τα χαμόγελα τους. Είμαστε σίγουροι πως το απόλαυσαν με την ψυχή τους. Νικητές και "ηττημένοι" μια αγκαλιά μετά το τέλος του τουρνουά απέδειξαν τι είναι το πιο σημαντικό σε αυτές τις ηλικίες. Ενα μεγάλο ευχαριστώ εκ μέρους των διοργανωτών στους προπονητές των ομάδων τόσο για την συμμετοχή των ομάδων όσο και για την συνεργασία τους. Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για το "1ο Καλαμάτα Cup Ακοβίτικα".