Πέμπτη, 22 Ιούνιος 2017 19:11

Ο Χριστόπουλος στον πάγκο του Μεσσηνιακού

Γράφτηκε από τον

Ενας άνθρωπος του Μεσσηνιακού θα καθίσει στον πάγκο της ποδοσφαιρικής ομάδας τη νέα χρονιά.

Ο λόγος για τον πρόεδρο των παλαιμάχων και προπονητή Σταύρο Χριστόπουλο ο οποίος είναι ο νέος προπονητής των «πράσινων» που τη νέα χρονιά θα αγωνιστούν στο πρωτάθλημα της Β' τοπικής.

Η επίσημη ανακοίνωση του Μεσσηνιακού αναφέρει:
"Ανακοινώνεται η πρόσληψη του κ. Σταύρου Χριστόπουλου ως προπονητή στο Ποδοσφαιρικό τμήμα του Συλλόγου μας. Είναι μέλος της οικογένειας του Μεσσηνιακού από τα μικρά του χρόνια αφού ξεκίνησε σε ηλικία 12 ετών  στο παιδικό τμήμα του Μ.Γ.Σ. Αγωνίστηκε  μέχρι τα 27 του χρόνια στην ομάδα του Μεσσηνιακού, στην Α’ Τοπική, Δ΄ Εθνική και Γ΄ Εθνική. Ακολούθως αγωνίστηκε στον Εθνικό Μελιγαλά και στον Τέλλο Άγρα Γαργαλιάνων. Επέστρεψε στον Μεσσηνιακό για 2 χρόνια και ολοκλήρωσε την καριέρα του ως αθλητής, αγωνιζόμενος στον Πανιώνιο Καλαμάτας, στον Ηρακλή Καλαμάτας, στην Εράνη Φιλιατρών και στα Πράσινα Πουλιά. Από στα 24 χρόνια ποδοσφαίρου τα 17 αγωνίστηκε στον Ιστορικό Σύλλογό μας. 
Ως Προπονητής άρχισε από την Α.Ε.Κ. Καλαμάτας και στην συνέχεια υπήρξε προπονητής σε Αστέρα Βαλύρας, Α.Ο. Ασπροχώματος, Παπαφλέσσα Άμφειας, ενώ τα τελευταία χρόνια  ήταν στον Παναθηναϊκό Καλαμάτας. Είναι μέλος του Δ.Σ. του Μ.Γ.Σ. και Πρόεδρος του Συνδέσμου Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών του. Έχει διατελέσει Πρόεδρος  στα Πράσινα Πουλιά , μέλος του Δ.Σ της  Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Μεσσηνίας και Γενικός Αρχηγός του Ποδοσφαιρικού τμήματος του Μεσσηνιακού.  Του ευχόμαστε καλή επιτυχία στα νέα του καθήκοντα».