Παρασκευή, 23 Ιούνιος 2017 12:49

"ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ": Η αποχώρηση Καλαντζή αλλάζει το μεταγραφικό πλάνο

Γράφτηκε από τον

Σταύρος Παπαδόπουλος, Δημήτρης Τσάκωνας και ο νέος τεχνικός της Καλαμάτας Νίκος Ζαλίκας είχαν την ευκαιρία να τα πουν από κοντά τις προηγούμενες μέρες και να πάρουν αρκετές αποφάσεις όσον αφορά το σχεδιασμό της Καλαμάτας για τη νέα χρονιά.


Η αξιολόγηση του έμψυχου υλικού, μεγάλο μέρος του οποίου έχει ήδη ανανεώσει, η απόφαση για την παρουσία του Ελβιο Μάνα στο τεχνικό τιμ ως βοηθού του Ζαλίκα αλλά και η δημιουργία μεταγραφικής λίστας ήταν τα σημαντικότερα θέματα που απασχόλησαν τους τρεις άνδρες.

Τέλος Ιουλίου
η προετοιμασία

Από χθες ο Ζαλίκας αναχώρησε για την ιδιαίτερη πατρίδα του και θα επιστρέψει για μόνιμη διαμονή στην Καλαμάτα πριν την έναρξη της προετοιμασίας, που υπολογίζεται για το τελευταίο 10ήμερο του Ιουλίου.

Μεταγραφικά βέβαια οι εξελίξεις αναμένονται άμεσα καθώς στο «μελανόλευκο» στρατόπεδο θεωρούν ότι η ομάδα θέλει 5-6 παίκτες με εμπειρίες από μεγαλύτερες κατηγορίες ώστε να ενισχυθεί ουσιαστικά και να θέσει πρωταγωνιστικό στόχο στο ερχόμενο πρωτάθλημα.

Για δύο επιθετικούς

Η απόφαση του Χρήστου Καλαντζή να μην συνεχίσει το ποδόσφαιρο, δημιουργεί μάλιστα την ανάγκη για απόκτηση δύο επιθετικών, τη στιγμή που ακόμη δεν έχει ξεκαθαρίσει το αν θα είναι στην ομάδα και ο Βασίλης Αθανασόπουλος.
Ο Καλαντζής ήταν τα τελευταία χρόνια ο πρώτος σκόρερ και το βασικό επιθετικό όπλο της ομάδας, με την Καλαμάτα να μην ψάχνει πλέον μόνο τον άνθρωπο που θα τον πλαισιώσει στη γραμμή κρούσης για την πιο απαιτητική Γ' εθνική, αλλά και τον αντικαταστάτη του.
Αξίζει να σημειωθεί πως οι Μεσσήνιοι εξετάζουν πολλές περιπτώσεις παικτών και ακόμη περισσότερο έχουν προταθεί, ωστόσο δεν υπάρχει ακόμη κάποιο ουσιαστικό μεταγραφικό νέο. Κάτι που αναμένεται να συμβεί από την επόμενη εβδομάδα…