Παρασκευή, 30 Ιούνιος 2017 16:50

Βασιλειάδης: "Εποχή διαφάνειας και χρηστής διακυβέρνησης"

Γράφτηκε από τον
Βασιλειάδης: "Εποχή διαφάνειας και χρηστής διακυβέρνησης"

Ο Γιώργος Βασιλειάδης έκανε λόγο για αλλαγή σελίδας μετά από την έγκριση του νέου καταστατικού της ΕΠΟ και μίλησε για "εποχή διαφάνειας και λογοδοσίας".

Η έκβαση της ΓΣ της ΕΠΟ ενέκρινε τις τροποποιήσεις στο καταστατικό της Ομοσπονδίας που πρότεινε η FIFA με 140 θετικές ψήφους και μόλις 32 αρνητικές, με συνέπεια ο υφυπουργός αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης, να κάνει λόγο για αλλαγή σελίδας.

Το νέο καταστατικό ανοίγει τον δρόμο για τις αρχαιρεσίες στην Ομοσπονδία και την ανάδειξη αιρετού διοικητικού συμβουλίου μετά από πολύ καιρό, εξέλιξη που ικανοποιεί απόλυτα την πλευρά της Πολιτείας.

"Το ελληνικό ποδόσφαιρο αλλάζει σελίδα. Η ελληνική κυβέρνηση δεν μπορεί παρά να εκφράσει την απόλυτη ικανοποίησή της για την ανταπόκριση που βρήκε από τις διεθνείς συνομοσπονδίες, καθώς και για την εξαιρετική συνεργασία των εθνικών οργάνων του ποδοσφαίρου που αντιλήφθηκαν την κρισιμότητα της κατάστασης", τόνισε αρχικά ο κ. Βασιλειάδης.

"Περνάμε πλέον στην εποχή της διαφάνειας, της λογοδοσίας και της χρηστής διακυβέρνησης. Πάντα στο πλαίσιο του νόμου και των καταστατικών διατάξεων της FIFA και της UEFA".

Πηγή: sport24.gr