Κυριακή, 10 Νοέμβριος 2013 12:32

Σπουδαίο διπλό η Καλαμάτα, 1-0 τον Ατρόμητο στην Πάτρα με Καλαντζή (φωτογραφίες)

Γράφτηκε από τον

Μεγάλη νίκη με 1-0 για την Καλαμάτα στην Πάτρα επί του Ατρόμητου. Το γκολ του Καλαντζή στο 9' έκρινε το ματς αφού στην συνέχεια οι γηπεδούχοι δεν μπόρεσαν να αξιοποιήσουν τις ευκαιρίες που είχαν. Οι Μεσσήνιοι δεν εντυπωσίασαν όμως είχαν ουσία και έφυγαν με διπλό από μια δύσκολη έδρα και απέναντι σε μια καλή ομάδα.

Ηταν το πρώτο φετινό διπλό για την Μαύρη Θύελλα η οποία πλέον μείωσε και άλλο την διαφορά της από το γκρουπ των πρωτοπόρων και αρχίζει να μπαίνει σιγά σιγά σε τροχιά τίτλου... 

Κοίταξε πρώτα το αποτέλεσμα

Η χθεσινή εμφάνιση της Καλαμάτας δεν ήταν κάτι το φοβερό. Το αντίθετο μάλιστα, η εμφάνιση της ήταν πολύ μέτρια. Οι Μεσσήνιοι μπήκαν μεν καλά στο ματς, προηγήθηκαν γρήγορα, όμως σταδιακά ο Ατρόμητος άρχισε να αποκτά την υπεροχή. Μάλιστα στο 16' είχε ένα δοκάρι και σε κάποιες περιπτώσεις η Καλαμάτα χρειάστηκε και τον παράγοντα τύχη για να κρατήσει ανέπαφη την εστία της. Οσο περνούσε η ώρα η Μαύρη Θύελλα κοιτούσε όλο και περισσότερο πως θα κρατήσει το αποτέλεσμα και επιθετικά δεν έδειξε πολλά πράγματα. Πιέστηκε και στο ξεκίνημα της επανάληψης όμως από τα μέσα του β' μέρους και μετά μπόρεσε να παγώσει το ρυθμό, να φέρει το ματς στα μέτρα της και τελικά να πανηγυρίσει μια μεγάλη νίκη απέναντι σε ένα αξιόλογο αντίπαλο. 

Καλαντζής και Καραχάλιος φάνηκαν περισσότερο επιθετικά ενώ πολύ καλό ματς έκανε ο Παναγιώτης Τσιμικλής που κέρδισε τις περισσότερες μάχες στην μεσαία γραμμή. Στην άμυνα υπήρξαν και πάλι κάποιες στιγμές αδράνεις, τις οποίες ευτυχώς δεν πλήρωσαν οι Μεσσήνιοι.

Την κίτρινη κάρτα είδαν οι Ζαχαρόπουλος, Θωνιάτης, Τσιμικλής, Πούτσης, Ν. Γραμματικόπουλος, Νικολόπουλος, Γκάτσης, Φούφουλας. 

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Τζουραμάνης, Λιβάνης, Αθ. Βέρρας (80' Ζέλιος), Αθανασίου, Θωνιάτης, Σαμπανές, Νικολόπουλος, Ντόμας (52' Βαβάτσικος), Γκάτσης, Ν. Γραμματικόπουλος (60' Γ. Γραμματικάκης), Φούφουλας.

ΚΑΛΑΜΑΤΑ: Ρηγανάς, Τσόπελας, Ι. Καλογερόπουλος, Καντούτσης, Σκαρλάτος, Τσιμικλής, Καραχάλιος (85' Γεωργακόπουλος), Ζαχαρόπουλος, Οντσβόνγκ (72' Μπελεβέτης), Πούτσης (81' Αθανασόπουλος), Καλαντζής.

ΤΟ ΦΙΛΜ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

7' Μακρινό σουτ του Καραχάλιου μπλόκαρε ο Τζουραμάνης.

9' ΓΚΟΛ 0-1. Εξαιρετική κάθετη πάσα του Πούτση στον Καλαντζή ο οποίος πρόλαβε τον Λιβάνη και την έξοδο του Τζουραμάνη και με πλασέ έδωσε νωρίς προβάδισμα στην Μαύρη Θύελλα

16' Δοκάρι ο Ατρόμητος. Σέντρα του Βέρρα, κεφαλιά του Γκάτση, η μπάλα τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι,

20' Κάθετη στον Γραμματικόπουλος που έκανε το σουτ μέσα από την περιοχή αλλά πρόλαβε σωτήρια ο Σκαρλάτος και κόντραρε σε κόρνερ.

45' Σουτ του Φούφουλα από καλή θέση η μπάλα ψηλά άουτ.

47' Μεγάλη ευκαιρία η Καλαμάτα, πάσα του Πούτση στον Οντσβόνγκ που έκανε το πλασέ αλλά απόκρουσε σωτήρια ο Τζουραμάνης.

51' Μεγάλη ευκαιρία ο Ατρόμητος. Κόρνερ του Γραμματικόπουλου κεφαλιά του Γκάτση, πάνω στη γραμμή απομάκρνυνε ο Καλογερόπουλος.

62' Σέντρα του Σαμπανέ κεφαλιά του αμαρκάριστου Γ. Γραμματικόπουλου μπλόκαρε ο Ρηγανάς

71' Σέντρα του Βαβάτσικου κεφαλιά του Γκάτση άουτ.

91' Σέντρα Θωνιάτη, κεφαλιά Γκάτση μπλόκαρε ο Ρηγανάς