Τρίτη, 04 Ιούλιος 2017 14:40

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΑΡΑΛΙΑΣ: Με Γ. Σερεμέτη πρόεδρο και Στυλιανόπουλο στον πάγκο

Γράφτηκε από τον

Ο μέχρι πρότινος αντιπρόεδρος Γιώργος Σερεμέτης, θα ηγηθεί του νέου συμβουλίου της Αναγέννησης Παραλίας, ενώ έχει βρεθεί και ο εκλεκτός για τον πάγκο που είναι ο Κώστας Στυλιανόπουλος (φώτο).

Ο τελευταίος εργάστηκε πέρυσι αρχικά στο Μιλτιάδη και στη συνέχεια στον Απόλλωνα Καλαμάτας και πλέον καλείται να οδηγήσει την Αναγέννηση στο νέο πρωτάθλημα της Α’ τοπικής.

Η φιναλίστ του κυπέλλου Μεσσηνίας βρήκε τελικά λύση έστω και την τελευταία στιγμή στο διοικητικό πρόβλημα και ετοιμάζεται να λάβει μέρος στη μεγάλη ερασιτεχνική κατηγορία του νομού. Αυτή τη φορά όμως, με χαμηλότερο μπάτζετ και στόχο μια καλή πορεία. Θυμίζουμε ότι πέρυσι η Αναγέννηση εκτός από το ότι έφθασε να διεκδικεί το κύπελλο με την Καλαμάτα, τερμάτισε και στη δεύτερη θέση πίσω από τη “Μαύρη Θύελλα”. Ο Τάκης Σερεμέτης όμως αποφάσισε να αποχωρήσει και η ομάδα κινδύνευσε να μην δηλώσει καν συμμετοχή στο πρωτάθλημα.

Το χειρότερο σενάριο τελικά αποφεύχθηκε και αύριο η Αναγέννηση θα ανακοινώσει τη νέα διοίκηση, στην οποία επικεφαλής θα είναι όπως προαναφέραμε, ο Γιώργος Σερεμέτης, που ήδη έχει ξεκινήσει συζητήσεις με μεταγραφικούς στόχους, αλλά και με παίκτες από το υπάρχον ρόστερ.