Παρασκευή, 07 Ιούλιος 2017 13:59

ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΚΟΠΑΝΑΚΙΟΥ: Νέα διοίκηση με πρόεδρο τον Σάκη Γεωργιόπουλο

Γράφτηκε από τον

Νέα διοίκηση διαθέτει εδώ και λίγες ημέρες ο Διαγόρας Κοπανακίου.

Στις εκλογές που έγιναν την περασμένη Κυριακή αναδείχθηκε το νέο διοικητικό συμβούλιο με πρόεδρο τον Σάκη Γεωργιόπουλο. Ο Γεωργιόπουλος επιστρέφει στον προεδρικό θώκο ύστερα από δύο χρόνια και η πολύχρονη παραγοντική του εμπειρία, αποτελεί εχέγγυο για καλύτερες ημέρες στον σύλλογο του Κοπανακίου. Ο τέως πρόεδρος Αλέκος Τζανέτος παρέμεινε στο συμβούλιο ως μέλος, ενώ υπάρχουν και τρία νέα πρόσωπα, οι Λαμπρόπουλος, Παπαδόπουλος, Καμπούκος. Ο τελευταίος “κρέμασε” τα παπούτσια του μετά από πολλά χρόνια θητείας στον Διαγόρα και θα αναλάβει τα τμήματα υποδομής.

Αναλυτικά η σύνθεση του 9μελούς συμβουλίου:

Σάκης Γεωργιόπουλος (πρόεδρος), Νίκος Κοσμάς (αντιπρόεδρος), Νίκος Παπαδόπουλος (γραμματέας), Δημήτρης Γιαννακόπουλος (ταμίας), Δημήτρης Καμπούκος (γενικός αρχηγός – υπεύθυνος παιδικών τμημάτων), Δημήτρης Αραμπατζής (έφορος υλικού), Θύμιος Λαμπρόπουλος (μέλος), Σωτήρης Τζανετόπουλος (μέλος), Αλέκος Τζανέτος (μέλος).

Το πρώτο μέλημα της νέας διοίκησης είναι το γηπεδικό, μιας και ο Διαγόρας είναι ξεσπιτωμένος τα δύο τελευταία χρόνια και το γήπεδο του Κοπανακίου έχει αφεθεί στην τύχη του.

Θα γίνουν προσπάθειες να μπει σε προτεραιότητα από τον δήμο Τριφυλίας η τοποθέτηση πλαστικού τάπητα στο γήπεδο. Επίσης στόχος είναι η οργάνωση σε όλα τα επίπεδα του συλλόγου, ενώ θα δοθεί ιδιαίτερο βάρος στα παιδικά τμήματα.

Σε αγωνιστικό επίπεδο οι στόχοι του Διαγόρα και τη νέα σεζόν αναμένεται να είναι πρωταγωνιστικοί στο πρωτάθλημα της Β’ τοπικής και ήδη έχουν ξεκινήσει επαφές με προπονητές και ποδοσφαιριστές. Ο προπονητής Κώστας Καραχάλιος που κάθισε πέρυσι στον πάγκο της ομάδας αποτελεί παρελθόν.