Σάββατο, 08 Ιούλιος 2017 11:37

Καταλήγουν για προπονητή στο Διαβολίτσι

Γράφτηκε από τον

 

Για λίγες ακόμα μέρες θα μείνει... ορφανός ο πάγκος του Διαβολίτσιου, καθώς η διοίκηση ίσως και τη Δευτέρα, θα ανακοινώσει τον προπονητή που θα την οδηγήσει στο νέο πρωτάθλημα της Α’ τοπικής.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ΑΟΔ εξετάζει τις περιπτώσεις του Νίκου Γεωργακλή (Α.Ο. Φαραί) και των Λάκη Σπάλλα και Γιάννη Αντωνόπουλου, που έλυσαν τη συνεργασία τους με τον Ολυμπιακό Καλαμάτας και τον Εθνικό Μελιγαλά, αντίστοιχα.

Πρόκειται για τρεις αξιόλογους προπονητές και το συμβούλιο θα λάβει μάλλον αύριο την τελική του απόφαση, μιας και θα πρέπει να κλείσει άμεσα αυτό το κεφάλαιο για να ξεκινήσει ο σχεδιασμός για την Α’ τοπική.

Η σύνθεση του νέου συμβουλίου

Στο μεταξύ, ο Γιάννης Κωνσταντάρας είναι όπως έχουμε γράψει ο νέος πρόεδρος του Διαβολιτσίου. Αναλυτικά η σύνθεση της διοίκησης που συγκροτήθηκε πρόσφατα σε Σώμα έχει ως εξής:

Γιάννης Κωνσταντάρας (πρόεδρος), Θύμιος Ξηρόκωστας (αντιπρόεδρος), Λεωνίδας Φίλος (γενικός γραμματέας), Βασίλης Χαρίτσης (ταμίας), Γιώργος Τσοροτιώτης (γενικός αρχηγός), Χαράλαμπος Γεωργακάς (έφορος υλικού) και Ηλίας Ντονάς (μέλος). Αναπληρωματικά μέλη είναι οι Παναγιώτης Αργυρόπουλος, Κώστας Αδαμόπουλος και Παναγιώτης Παπαδόγιαννης. Από το προηγούμενο συμβούλιο συνεχίζουν οι Τσοροτιώτης, Γεωργακάς, Αργυρόπουλος και Παπαδόγιαννης.