Κυριακή, 10 Νοέμβριος 2013 20:38

Πήραν αυτό που άξιζαν Ολυμπιακός Καλαμάτας και Πάμισος

Γράφτηκε από τον

Κατώτεροι των προσδοκιών παρουσιάστηκαν στη σαββατιάτικη αναμέτρησή τους ο Ολυμπιακός Καλαμάτας και ο Πάμισος και έμειναν στο 0-0.

Η λευκή ισοπαλία είναι το αποτέλεσμα που άξιζαν οι δύο αντίπαλοι, που πραγματοποίησαν από τις χειρότερες εμφανίσεις τους. Παρότι ξεκίνησαν τον αγώνα με διάθεση για να διεκδικήσουν τη νίκη που ήταν είχαν πολλή ανάγκη, εντούτοις στον αγωνιστικό χώρο του δημοτικού γηπέδου "Γιώργος Λουκαρέας" έδειξαν λίγα πράγματα. Ελάχιστες οι καλές φάσεις μπροστά στις δύο εστίες, κακό ποδοσφαιρικό θέαμα με αποτέλεσμα να απογοητεύσουν τους πολυάριθμους φίλους τους, αλλά και τους φιλάθλους του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου που έδωσαν το "παρών" στο γήπεδο για να παρακολουθήσουν τον αγώνα.
Χωρίς προβλήματα η διαιτησία του Μπλάνα και των βοηθών διαιτητών, του Λάμια και της Αθανασοπούλου. Στο 88' αποβλήθηκε με 2η κίτρινη για επικίνδυνο παίξιμο ο Κωτσάκης.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Μάρης, Αργάνης, Παπαλέξης, Μίντζηρας, Μπαλαλάς, Τζίφας (67' λ.τρ. Πέλα), Φουρναράκος, Μαρούδας, Τσαναλίας, Καραγιάννης (90' Γκότσης), Σίνος.
ΠΑΜΙΣΟΣ: Ανδρέου, Κωτσάκης, Ι. Τρίψας (60' λ.τρ. Ρούτσης), Φιλόπουλος, Δημητρακόπουλος, Μωράκης (91' Σαλαπάτας), Ζάρκος, Αλεβίζος (72' Πατσιώτης), Χρ. Τρίψας, Ηλιόπουλος, Αντωνίου.