Παρασκευή, 14 Ιούλιος 2017 15:43

Γεμίζει το ρόστερ ο Χανδριναϊκός

Γράφτηκε από τον
Γεμίζει το ρόστερ ο Χανδριναϊκός

 

Σε ικανοποιητικούς ρυθμούς προχωρά ο σχεδιασμός του Χανδριναϊκού, ο οποίος και τη νέα σεζόν θα αγωνιστεί στο πρωτάθλημα της Α1 τοπικής.

Η διοίκηση του συλλόγου τις τελευταίες μέρες ολοκλήρωσε τρεις μεταγραφές και παράλληλα ανανέωσε την παραμονή τριών παικτών της περσινής ομάδας.

Συγκεκριμένα, ο Χανδριναϊκός ανακοίνωσε και επίσημα την ανανέωση συνεργασίας για έναν ακόμη χρόνο με τους Γιάννη Κατσιγιάννη, Τάκη Καλδή (φώτο) και Θανάση Κουρταλη.

Παράλληλα καλωσόρισε τα τρία νέα μεταγραφικά αποκτήματα.

Κατ' αρχήν τον γκολκίπερ Κωνσταντίνο Βασιλόπουλο που την προηγούμενη χρονιά αγωνιζόταν στην ομάδα του Ασπροχώματος, στο παρελθόν έχει αγωνιστεί σε Ηρακλή Καλαμάτας, Παναθηναϊκό Καλαμάτας, Διαβολίτσι, Ομόνοια και Πανθουριακο.

Το δεύτερο απόκτημα είναι ο Γιώργος Κουραμπάς που αγωνίζεται στην επίθεση και την προηγούμενη χρονιά έπαιξε στον Νεο Αρι. Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί ακόμη στον Παναθηναϊκό Καλαμάτας, την Αναγέννηση Παραλίας και την ΑΕ Μανης.

Τέλος, ο Χανδριναϊκός ανακοίνωσε την απόκτηση του Βαγγέλη Ζούζουλα που αγωνίζεται στη θέση του κεντρικού αμυντικού και την προηγούμενη χρονιά αγωνιζόταν στο Νέο Αρι, ενώ στο παρελθόν έχει παίξει ακόμη στον Αστέρα Μικρομάνης και τον Ολυμπιακό Ανάληψης.

Θυμίζουμε πως ο Χανδριναϊκός θα έχιε φέτος στον πάγκο τον Πέτρο Χιώτη.