Κυριακή, 16 Ιούλιος 2017 09:32

Bγάζει διοίκηση σήμερα ο Τσικλητήρας Πύλου

Γράφτηκε από τον
Bγάζει διοίκηση σήμερα ο Τσικλητήρας Πύλου

Ραντεβού στο γήπεδο της Πύλου έχουν σήμερα Κυριακή στις 11 το πρωί τα μέλη του Τσικλητήρα, καθώς εκεί και συγκεκριμένα στην αίθουσα Τύπου, θα διεξαχθεί η 2η έκτακτη γενική συνέλευση με σκοπό την ανάδειξη νέου διοικητικού συμβουλίου.

Περιθώρια για νέα αναβολή πλέον δεν υπάρχουν και μένει να φανεί αν θα κλείσει αυτή τη φορά το διοικητικό κεφάλαιο. Διότι πριν από εννέα μέρες είχε ανακοινωθεί συμβούλιο, το οποίο επρόκειτο να συγκροτηθεί σε Σώμα την περασμένη Κυριακή. Κάτι τέτοιο όμως δεν συνέβη και ορίστηκε νέο ραντεβού για τις 16 Ιουλίου.

Οι άνθρωποι του Τσικλητήρα χαρακτηρίζουν βέβαια τυπική την σημερινή δεύτερη γενική συνέλευση προκειμένου να καταγραφούν τα πρακτικά και να κατατεθεί το ενιαίο ψηφοδέλτιο. Οι ίδιες πάντα πηγές, προσθέτουν ότι δεν έχει αλλάξει κάτι ως προς τη σύνθεση του συμβουλίου, που είχε γνωστοποιηθεί και είναι:

Τάσος Καραλής, Βασίλης Χρονόπουλος, Λεωνίδας Γουρνάς, Γιώργος Καρμίρης, Γιάννης Κυριακόπουλος, Μάρκος Σαρδέλης, Δημήτρης Ασημακόπουλος, Κώστας Καραλής, Κώστας Νεραtζόγλου, Παναγιώτης Κωστάκος, Αγγελος Βισβίκης, Σοφία Καραμπάτσου, Θανάσης Νικολόπουλος και Νίκος Κατσιγιάννης.

Βασικό μέλημα της διοίκησης που θα προκύψει είναι το θέμα προπονητή, με πρόθεση να ανανεωθεί η συνεργασία με το Νίκο Κακαλέτρη που οδήγησε τον Τσικλητήρα τόσο στην κατάκτηση του τίτλου στην Α’ τοπική και την άνοδο, όσο και στη φετινή παραμονή στη Γ’ εθνική.