Δευτέρα, 11 Νοέμβριος 2013 18:33

Πέντε επιστροφές με Εθνικό η Ομόνοια

Γράφτηκε από τον
Πέντε επιστροφές με Εθνικό η Ομόνοια

Την τρίτη φετινή της ήττα γνώρισε το Σάββατο στην Πύλο η Ομόνοια με 3-2 από τον τοπικό Τσικλητήρα και παραμένει στις τελευταίες θέσεις της Α' τοπικής. Η καλαματιανή ομάδα "πλήρωσε" τα λάθη στην άμυνα, αλλά και τις πολλές απουσίες, καθώς δεν αγωνίστηκαν οι Μπουραντώνης, Ντόκος, Κορομηλάς, Γεωργίκος, Κολόζης και Σκόκος.


Ο Σωτήρης Μπουραντώνης τονίζει η ήττα ήταν δίκαιη και προσθέτει ότι: "Πρέπει να βελτιωθούμε στο αμυντικό κομμάτι, γιατί δεχόμαστε εύκολα γκολ. Για μία ακόμα φορά κάναμε λάθη. Είμαι ευχαριστημένος πάντως από την προσπάθεια των παιδιών".
Ο προπονητής της Ομόνοιας σχολίασε και το μεθαυριανό εντός έδρας ματς με τον αήττητο Εθνικό Μελιγαλά: "Σεβόμαστε τον αντίπαλό μας, αλλά δεν φοβόμαστε. Για εμάς δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα εκτός από τη νίκη και γι' αυτήν θα παλέψουμε".
Το θετικό είναι ότι επιστρέφουν πέντε παίκτες, αυξάνοντας τις επιλογές της τεχνικής ηγεσίας για την 11άδα. Ο στρατευμένος Μπουραντώνης εξασφάλισε άδεια και θα δώσει το "παρών", όπως και οι Γεωργίκος, Κορομηλάς και Κολόζης που απουσίαζαν λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων. Ακόμα ο Ντόκος εξέτισε την ποινή του. Ετσι η μοναδική απουσία είναι ο εδώ και καιρό τραυματίας Σκόκος.