Δευτέρα, 17 Ιούλιος 2017 14:27

ΤΕΛΛΟΣ ΑΓΡΑΣ: Επί τάπητος ο σχεδιασμός με τον ερχομό Μαυρέα

Γράφτηκε από τον

 

Χωρίς κάτι το ουσιαστικό κύλησε το προηγούμενο 15νθήμερο για τον Τέλλο Αγρα, αλλά αυτό κρίνεται φυσιολογικό από τη στιγμή που ο προπονητής Αντώνης Μαυρέας βρίσκεται εκτός Ελλάδας.

Ο έμπειρος τεχνικός επιστρέφει από το ταξίδι του σε Καναδά και ΗΠΑ αύριο Τρίτη και θα τεθούν όλα επί τάπητος, σε ότι έχει να κάνει με τον προγραμματισμό για την προσεχή σεζόν. Ο Μαυρέας θα έχει συνάντηση με τον πρόεδρο Παναγιώτη Καλκαβούρα και τα άλλα μέλη του συμβουλίου, σχετικά με το τι έχει γίνει μέχρι τώρα και τι μέλλει γενέσθαι με το ρόστερ της νέας περιόδου.

Πάντως οι βάσεις για τη δημιουργία μιας ισχυρής ομάδας έχουν μπει, αφού έχουν ανανεώσει αρκετοί ποδοσφαιριστές και συνάμα έχουν αποκτηθεί δύο παίκτες που μπορούν να κάνουν τη διαφορά στην Α' τοπική. Ο λόγος για τον μεσοεπιθετικό Θανάση Γεωργιόπουλο και τον τερματοφύλακα Θοδωρή Ντουγέρογλου. Από εκεί και πέρα στόχος είναι να γίνουν άλλες 3-4 μεταγραφές και επαφές υπάρχουν με αρκετούς ποδοσφαιριστές, τόσο από την περιοχή της Τριφυλίας αλλά και από την υπόλοιπη Μεσσηνία.

Οι αποχωρήσεις και οι εκκρεμότητες

Οσον αφορά τις αποχωρήσεις εκτός από τον Νίκο Πατσιώτη που επέστρεψε στον Πάμισο μιας και είχε δοθεί δανεικός, το ίδιο θα συμβεί και με τον Δημήτρη Μπουντά που θα γυρίσει στον Τσικλητήρα Πύλου. Επίσης παρελθόν θα αποτελέσουν οι Οθωνας Εμμανουήλ και Θοδωρής Ανεστόπουλος, ενώ άγνωστο είναι ακόμη αν θα κρεμάσει τα παπούτσια του ή θα συνεχίσει για ένα ακόμη χρόνο ο Νίκος Νικολόπουλος. Να σημειωθεί επίσης πως ο Αντώνης Στασινόπουλος μετακόμισε στην ΑΕ Γαργαλιάνων.

Από εκεί και πέρα επαφή για ανανέωση έχει γίνει με τον 30χρονο αμυντικό Νίκο Τσίμπιτση που ήρθε στον Αγρα το δεύτερο μισό της περσινής περιόδου. Σκοπός των "ερυθρολεύκων" είναι να κρατήσουν και τη νέα χρονιά τον Πατρινό αμυντικό, όμως μέχρι στιγμής δεν έχει επέλθει συμφωνία.

Σήμερα η απολογιστική συνέλευση

Σε ότι έχει να κάνει με το διοικητικό κομμάτι σήμερα είναι προγραμματισμένη η γενική συνέλευση του Τέλλου Αγρα που έχει απολογιστικό χαρακτήρα.

Παράλληλα θα μπουν στο διοικητικό συμβούλιο της Γαργαλιανιώτικης ομάδας

2-3 νέα πρόσωπα και θα υπάρξουν ισάριθμες αποχωρήσεις. Η ανακοίνωση της διοίκησης για τη συνέλευση αναφέρει:

"Το Διοικητικό Συμβούλιο του Τέλου Άγρα προσκαλεί τα μέλη του Συλλόγου στην ετήσια τακτική Γενική Συνέλευση, την Δευτέρα 17/07/2017 και ώρα 22:00 στην αίθουσα της Δημοτικής βιβλιοθήκης Γαργαλιάνων, με θέματα:

1. Έγκριση Προυπολογισμού, απολογισμού, ισολογισμού της όλης διαχείρισης.

2. Επικύρωση από τη ΓΣ της εισόδου νέων μελών στο Δ.Σ. μετά από την παραίτηση ορισμένων μελών,

3. εγγραφή νέων μελών στο Σύλλογό μας".